Ticari sinifinin ufak uyelerinden olan 1.3 multijet fiorino ve 2 haziran 2013 istanbul park macerasi
Standart Fiorino.
En iyi tur 3:15.
Link isteyenler icin:
Istanbul speed park - fiorino - YouTube
Ticari sinifinin ufak uyelerinden olan 1.3 multijet fiorino ve 2 haziran 2013 istanbul park macerasi
Standart Fiorino.
En iyi tur 3:15.
Link isteyenler icin:
Istanbul speed park - fiorino - YouTube
You call it turbo lag , i call it foreplay ...
Fiorino manyak yol tutar. Daha bile zorlayabilirmişsin aracı![]()
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Adamlar bunu ticari amacla uretmisler, guvenemedim daha zorlamaya, heran elimde kalacakmis gibi hissettiriyor
Cok az kaldi, kismetse temmuzda rodaja baslarim. Pistlere anca son bahara girebilir hale gelirim sanirim, daha ustunde calismam gereken aerodinami var.
You call it turbo lag , i call it foreplay ...
fiorino deyip geçmemek lazım bnm palio ile giremediğim hızlarda daha güvenli girmişti virajlara
yiyemeyeceğin obamanın altına yatmayacaksın
hehehe arabanın içinde seni düşünemiyorum oradan oraya sürüklenirken. Yan koltuğa geçebildin mi![]()
IN BOOST WE TRUST
Ah şu fiorinoları arkadan çekiş yapsalarmış keşke. Şuan sokaklarda yanlarken şahin doğan değilde fiorinoları görüyor olurduk :P
Gece gündüz yan verirdi valla![]()
İşte bunu seviyorum ya! Bu işi sadece zevk için eğlence için yapan abilerimi seviyorum! Tebrik ederim abi İstanbul Park'a Fiorinoyla çıkıp diğer çekinen insanlara önayak olabildiğiniz için.![]()
Ya ölürüm ya da kaskodan para alırım kafası.
Volkan Işık demek VolkiCar'ları boşuna Fiorino'dan yapmamış.![]()
![]()
![]()
![]()
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Helal olsunFrenleri merak ettim açıkçası ısındıktan sonra çıkarttığı sesler olsun,performansı olsun
![]()
![]()
güzel olmuş fiorinoyla
abim kullanıyor 2 senedir frenleri yüzünden satma noktasına geldi
ama yol tutuşu fena değil sınıfında
geyik testi yapmazsanız![]()
Viraja girisler yumusak. Ara hizlanmalar yetersiz. Vitesler daha sert atilabilirdi. İyi bir eğitimle çok daha iyi olursunuz.
![]()
güneş abi evo yu görmek istiyoruz bahara kalmasın)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)