Teknik verileri henüz açıklanmamış ancak güncel rakiplerinden 140 kg kadar hafif olacağı belirtilmiş.
Dışı çok hoş olmuş ama iç tasarımı hoşuma gitmedi.
yandan golf ve bmw 1 serisi gibi çakma birşey olmuş. İçi de gayet itici, bu nedir yahu ?
Yiğidi arsız avrat, aileyi huysuz evlat, şoförü aşırı surat, esnafı ise asık surat yıkar..
Gösterge panelinin konumlanması dışında içini beğendim sade herşey tek ekranda çok başarılı bence. iç mekanda bir sürü tuş sevmeyen bir insan olduğum için
Bİrde devir saati değişik geldi ters yerden hareket etmesi acayip ama güzel bir düşünce![]()
208 de oldugu gibi dıs tasarım fena degil. ic mekan gostergelerin konumlandırıldıgı yer ve vites topuzu vasat.
aa birde şimdi aklıma geldi bu araba standar paket falan olması gerekecek dijital klima olmadı diyelim hani en boşunu almak istiyor adam o zaman ne olacak yada navigasyon paketi almadı ekran gitti diyelim klima nasıl çalışacak :S ?![]()
yalnız yeni 2008 çok hoşuma gitti türkiyeye iyi fiyatla girerse 1.6 dizel motorlusu crossover segmentinde yok satıcak suv segmentindende kullanıcı kapabilir..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
su sirali nokta led modasini baslatan ( on farlardaki ) gebersin gitsin ...
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
Dışı güzel olmuş ama iç olmamış.208leride beğenmiyorum zaten
308 T9 1.6 e-Hdi Denon+Skypack+Navigasyon+ACC+Etc..
içi resmen yeni seat leon olmuş .
ben pek beğenemedim tasarımını .
küçükken yaramazsın diyolardı artık büyüdüm yarabiliyorum
ohhh! sonunda direksiyonda beklenen kişisel devrimini gerçekleştirmiş peugeot!!! bu yeter...
. . . audi . . .
Vorsprung durch Technik
Ne kadar spor,basık,alçak,geniş yaparlarsa araçlar o kadar sexy duruyor.Araç hoş ama biraz yükseklik var şaseden bahsediyorum bu arada.
Muhtemelen megane IV ile yakın zamanda çıkacaklardır
Golf MKVII 1.6 Tdi
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)