User Tag List

Sayfa 1/9 123 ... SonSon
162 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Gittiğinize pişman olduğunuz yerler garaj restoran vs

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Gittiğinize pişman olduğunuz yerler garaj restoran vs

1- ankara savaş oto servis benzin pompası bozulduğunda gitmiştik bize aküsünde hiç problem olmayan arabaya naaptılarsa aküyü bitirip bide akü patlattılar 350 lira benzin pompası + 3 sefer daha gitdim yapamadı arabayı deneme yanılma yoluyla problem çözmeye çalıştı her gitdiğimiz seferde 100 lira aldı

Marko paşa bahçeli bi kaç sefer gitdim sap gidince sizi koğuş arası kıyı köşe masalara atıyolar bayanla gitdiğinizde bi ayrı ilgi alaka

Ataköy şark sofrası sözde şark sofrası bimden aldığımız köfte adana daha iyi fiyatlarda aşırı pahalı

Köşebaşı restorant galleria hiç bi özelliği yok etleri de tatsız tuzsus fiyatları baya pahalı

Sizin de illallah etdiğiniz pişman olduğunuz mekanları duyalım

GuneyOnur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bence bu konu biraz mekan adı karalamak gibi olur abi belki senin memnun olmadığın yeri başkası çok beğeniyor nerden bilebiliriz ? Ön yargılı davranılmış olmazmı sence ?

Time-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GuneyOnur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bence bu konu biraz mekan adı karalamak gibi olur abi belki senin memnun olmadığın yeri başkası çok beğeniyor nerden bilebiliriz ? Ön yargılı davranılmış olmazmı sence ?
    Tripadvisor diye bir restoran, otel tavsiye sitesi var, ki bu dunya capinda; oradada herkes olumlu olumsuz goruslerini paylasiyor, bu mekan adi karalamak olmayacaktir tabikide, herkes olumlu yada olumsuz goruslerini mekanlar hakkinda paylasabilir, 9 kisi olumlu yorum yapip 1 kisi olumsuz yorum yapmissa o restoran gozumde 7 puandir 10 uzerinden.
    In vtec we trust.
    "Birilerininde Anitkabir'i beklemesi lazim." Behzat Ç.
    "Dude I almost had you." RIP Paul Walker.

Mapped by Dr. Ecu
    Rebuilt by Hizli Rektifiye
    Powered by Sistem Honda

GuneyOnur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Time-R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tripadvisor diye bir restoran, otel tavsiye sitesi var, ki bu dunya capinda; oradada herkes olumlu olumsuz goruslerini paylasiyor, bu mekan adi karalamak olmayacaktir tabikide, herkes olumlu yada olumsuz goruslerini mekanlar hakkinda paylasabilir, 9 kisi olumlu yorum yapip 1 kisi olumsuz yorum yapmissa o restoran gozumde 7 puandir 10 uzerinden.
    Haklısın abi ama o kişiden kişiye değişiyor işte adam 1 kötü yorum gördüğü zaman diğer iyi yorumları unutuyor ve o mekan gözünden düşüyor.Ayrıca sonuçta burası otomobil forumu tripadvisor diye bir restoran ve otel tavsiye sitesi varsa bizde gidip orada yapalım yorumlarımızı ? Sadece memnun olmadığımız motorcu,mekanikçi,kaportacı vs. varsa onları paylaşalım burada sonuçta otomobil forumu dediğim gibi

Bkz. Sakın yanlış anlama amacım tartışma çıkarmak değil sadece görüşlerimi belirtiyorum..

Kahn23 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    24 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Alıntı Onurkk06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1- ankara savaş oto servis benzin pompası bozulduğunda gitmiştik bize aküsünde hiç problem olmayan arabaya naaptılarsa aküyü bitirip bide akü patlattılar 350 lira benzin pompası + 3 sefer daha gitdim yapamadı arabayı deneme yanılma yoluyla problem çözmeye çalıştı her gitdiğimiz seferde 100 lira aldı

Marko paşa bahçeli bi kaç sefer gitdim sap gidince sizi koğuş arası kıyı köşe masalara atıyolar bayanla gitdiğinizde bi ayrı ilgi alaka

Ataköy şark sofrası sözde şark sofrası bimden aldığımız köfte adana daha iyi fiyatlarda aşırı pahalı

Köşebaşı restorant galleria hiç bi özelliği yok etleri de tatsız tuzsus fiyatları baya pahalı

Galleria Köşebaşı'nın sahibi arkadaşım. Yıllardır bu işin içindeler. Böyle birşey olma ihtimali yok diyebilirim. Sizin damak tadınıza uymamış olabilir.

stlegal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Onurkk06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

ataköy şark sofrasına katılıyorum inanılmaz kötü kalite ve pahalı
    Kurt kışı geçirir yediği ayazı unutmaz..

blumenberg - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ankara bahçeli 7.cadde'deki marco pasha ve mercan balık.. aklıma gelen bunlar şimdilik.. para verseler gitmem bir daha
    ( 🔴🔴 VETTE 🔴🔴 )

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Carolita1907 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Galleria Köşebaşı'nın sahibi arkadaşım. Yıllardır bu işin içindeler. Böyle birşey olma ihtimali yok diyebilirim. Sizin damak tadınıza uymamış olabilir.
    Ben de bircok kez gittim ve gercekten ilgi, alaka, lezzet gayet iyiydi.
    Fiyati yuksek ama muadillerine bakinca ayni seviyelerde. Etleri kesinlikle kaliteli.

yagizs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Balıkesir Burhaniye IŞIKLAR KÖFTECİSİ

aman diyeyim

TechTurkey Caesar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Zevk ve renkler tartışılmaz aslında damak tadınıza göre mekanlara iyi yada kötü denilmez. Etiler Nusrette bir çok kişinin bu et pişmemiş ya içi kanlı diyip eti geri gönderdiğini biliyorum.

Ama öküz et yemesinden ne anlar etin gerçek halinin o olduğundan habersiz evde, piknikte kömür gibi et yemeye alışmış gerçek eti görünce bu pişmemiş yeaaaa diyen insanlarda nusreti boklar mesela

Zero - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Caesar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Zevk ve renkler tartışılmaz aslında damak tadınıza göre mekanlara iyi yada kötü denilmez. Etiler Nusrette bir çok kişinin bu et pişmemiş ya içi kanlı diyip eti geri gönderdiğini biliyorum.

Ama öküz et yemesinden ne anlar etin gerçek halinin o olduğundan habersiz evde, piknikte kömür gibi et yemeye alışmış gerçek eti görünce bu pişmemiş yeaaaa diyen insanlarda nusreti boklar mesela

Ozgur Sef te surekli gordugum olay adam kebapci mantigiyla gelip steak yemek istiyor antrikota cok iyi pismis diyor ayarini verip gonderiyoruz neredeyse 2ye boldurup icini bir daha pisirtecek bir daha geri geliyor falan.Arkadas steaklerin en iyi pismisi ici hafif pembe kalanidir daha oteye gitmez gitmemeli ama yok mangalci zihniyeti yuzunden gelen et pismemisti diye yorum yazarlar sonra internette.Ama soyle birsey diyebilirim mekan zaman farketmez vale ile calisan hicbir yere ya gitmeyin ya da aracinizi kendiniz parketmek istediginizi soyleyin olmaz derse girmeyin adama goster ben parkedeyim diyorum yok abi biz alacagiz, aynen uzaklasin oradan.Derdin ne ben senin arabamla deneme yapmana musade etmek zorundamiyim.

sierra_rs
    Misafir
    İlk olarak pizza hut bütün şubeleri böylemi bilmiyorum ama ankamall şubesi bi ayrı rezalet havalandırma çalışmıyor çöpler yerlerde geziyor ilgi ve alaka sıfır.
    İkinci sorun vale ile çalışan yerler arabamı kaldırıma çıkartmalarından bıktım. tmm eyvallah müşteriye hizmet edicen de bu benim arabamla off road yapıcağı anlamına gelmiyor. Yüksek kaldırımlara çıkartmaya çalışıyor çıkmazsa da zorluyor.

yucelebeci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende geçen gün forum ist. hd iskender diye bi yerde yedim üç kişi üçümüzünde midesi bozuldu ayrıca soguk servis edildi baya sallamasyon yani

Bulut Y. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hd iskender microwave restaurant

yucelebeci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı bullet07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hd iskender microwave restaurant
    çok yüksek ihtimal

Sert@ç - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ercanlar otomotiv sag on camurlukda hasar varken sag tarafi komple boyadilarm + araba 3 ay servisde yatti bu sure icinde tramerde bi kaza daha gozukuyor dava bitsin konusunu acicam...

Bilkeny kyma garsonlar bakmiyor siparis hesap- hesap ustu derken net 2 saat oturmaniz lazim ama yemekleri guzel

Slo cukurambar her seferinde hesap kitleyip duruyorlar yani siz 2 limonata icin oraya 4 tane yaziyolar...
    Alıntı hakotech Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    3 tane daha konu acarsan magnumdan lamboyu kazanıcaksın hemde yalamadan..

Eyüp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yucelebeci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende geçen gün forum ist. hd iskender diye bi yerde yedim üç kişi üçümüzünde midesi bozuldu ayrıca soguk servis edildi baya sallamasyon yani
    Bende Ankara'da yediğimde aynı sorunu yaşamıştım..

Bulut Y. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tek pors 11, 1.5 12 duble 13 lira olursa olcaa o

Mivec_4G63 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tatlıses çiğköfte, eğer kalmış çiğköfteye denk gelirseniz mideyi berbat ediyor. Ancak taze çiğköftesi iyidir.
    men dakka dukka.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)