Aracın ufak tefek eksiklikleri kaldı bir kaç poz alalım dedik sağolsun ''Murat Acar'' kardeşim kırmadı, yorumlarınız değerlidir teşekkürler![]()
![]()
Aracın ufak tefek eksiklikleri kaldı bir kaç poz alalım dedik sağolsun ''Murat Acar'' kardeşim kırmadı, yorumlarınız değerlidir teşekkürler![]()
![]()
Baps.
Masallah, boyle bir araci baska ancak muzelerde gorebiliriz, evinin icinde garajin olacak koyacaksin kenara sus niyetine.![]()
In vtec we trust.
"Birilerininde Anitkabir'i beklemesi lazim." Behzat Ç.
"Dude I almost had you." RIP Paul Walker.
Mapped by Dr. Ecu
Rebuilt by Hizli Rektifiye
Powered by Sistem Honda
Panjur orjinale dönmeli, farların camlarını temizlemeli, ön kapı köşesindeki takoz gibi cismi sökmeli.
Gözüme takılanlar bunlar. Bizdede W115 var yapasım geldi.
Maşallah araba süper olmuş. Kazasız belasız kullanın
06 WTF 36 Corsa 1.7 ///06 FA 9273 İbiza cupra CTH SOLD..
06 JZ 556 200SX S13 Forged , Drift Car Project
maşallah bu jant kapaklarıyla ve yanaklarıyla çok daha iyi olmuş. Ama sanki ön tamponun altında bi değişiklik var sanki bişeler eksik gibi yada bana öyle geldi gerçi dediğim küçük bir ayrıntı onun haricinde gerçekten çok sexi duruyo![]()
Çok teşekkürler, evet onlar ilk aldığımdan beri aklımdaydı gerçekleştirdim çok şükür
Çok teşekkürler keşke olsada koysak![]()
Aklımda ilk olanlar onlar çok teşekkürler![]()
Çok teşekkürler, altta yavru tamponları eksik ondan olabilir bulursak onuda inşallah çok daha iyi gözükücek.
Baps.
Maşallah gercekten cok guzel yalnız o arkadaki jaluziyi on panjuru sokmek gerek acilen ve ek olarak amerikan tipi farlardan ve tamponlardan takilsa noktaligina nokta katar diye umuyorum![]()
Çok tatlı maşallah, ön panjurun petekleri komple siyah değil de, ara ara nikelajlar olsa daha klasik, daha oturaklı duracak diye düşünüyorum
Kazasız belasız inşallah.
Custom Electronic Projects
41 kere maşallah emre gece gece uykumu kaçırdın![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)