99 model vtec için mugen 4-2-1 mi dc 4-1 headers mı tavsiye edersiniz...
99 model vtec için mugen 4-2-1 mi dc 4-1 headers mı tavsiye edersiniz...
benim seçimim dc olurdu..
valla bende dc kullanıyorum memnunum mugeni bilemicem
Seramik Kaplı DC 4-1 Headers kullanıyorum gayet memnunum. B16 için mükemmel bir seçim. Seramik kaplı olmasıda ısı açısından avantaj amyant sarmaya gerek kalmıyor.
dc kullanacaz o zaman
Amerikayı baştan keşfetmeye gerek yok, araç stock ya da az gıdıklanmış çok fazla bir sıkıştırması yoksa 2.0" Ceramic DC 4-1 headers, hacim 1.6'dan fazla ya da yüksek sıkıştırma varsa 2.5" Ceramic DC 4-1 headers almak en iyi sonuçları verecektir Türkiye şartlarında...
Ha para varsa, Hytech öneririm tabiki![]()
Beni sallamayanları ARTIK ben de sallamıyorum. Muhattap olmaya tenezzül etmeyenlere selam olsun, siz olmasanız da olur, GERÇEK DOSTLARIM bana yeter.
bende bi ara mugen alıcaktım 4-2-1 gibi gözüküyodu fotolarda fakat 4-1 diyolardı ve güvenip alamadım sonradan araştrırdğım kadarıyla 4-2-1 i yokmuş mugenin hepsi 4-1 miş ama yanlış biliyosam düzeltin![]()
Fiat's Are Faster Than You Think!
bende hem mugen hem dc var mugen 4-2-1 dc 4-1 hangisi daha iyiyse onu takayım dedim 2 sinden birini seçmek zorundayım
4-2-1 ve 4-1 in performans verisi olarak farkları nedir nasıl bir karakteristik gösterirler bilgilendirebilir misiniz ?
hytech bu işin en üst klasmanı diye biliyorum...
dyno sonuçları dc den spoon dan çok çok farklı.. ama hytech için klima iptali şart...
Tesla Model Y Juniper Sr / Togg T10x v2-Lr
evet hytech en baba gücü veren Headerdır. +12 ps sadece hytech ile B16A larda...
fiyatı da çok pahalıdır. 1000-1500 dolar falandı sanırım...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)