maşallah tertemiz duruyor,paspaslarla,plakadaki kırmızı folyo bozmuş biraz orjinalliğini onlara bir el at istersen
Maşallah... KM si yeter!... Orjinal orjinal sakla bu arabayı Faruk...
Ben araba kullanmayı böyle bi arabada öğrenmiştim![]()
masallah cok temiz
bende 8000 devir yok be![]()
Bazen Diyorum Kendime,Ne Çok Değer Vermişim Değersizlere...
şimdi 62.000 oldu paspaslar orjinalleri yırtılmıştı ama hala duruyor ben yeni alim orj kalsın dedim plaka olarakta app düşünüyorum kendi orjinal jant göbek kapağını arıyorum lastiklere yanak ön tamponada hella 181 takıcam ve bide paçalık takıcam ondan sonrada garajda haftasonu aracı olarak kalıcak cila ve servis için çıkıcak
Maşallah yaşına göre süper , kazasız belasız![]()
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
Masallah
Vay be, ben de reno12de ögrendim araba kullanmayı, ne günlerdi![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Aynen bende reno 12 de öğrenmiştim 76 modeldi..Bi kere çok merak etmiştim 8 çevircek mi diye baya yaklaştı ama yakıt hortumları patlamıştı
kazasız belasız kullan maşallah..
Dr.Ecu
yalnız 180de goruyor ha benım 1.4ten ıyı
www.honda-tech.com
bencede hiç bişey yapma arabaya. orjinalliği kalsın.
.CeM. Nickli Üyeden Alıntı
alper abi farlar zaten orjinal 83 modelden öncesi tek far 83 sonrası çift far aynen bu araçtaki gibi jant kapakları ynaklar ve bu aynalardan takılacak 1 haftaya kadar yeni fotoları eklerim...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)