User Tag List

4 sonuçtan 1 ile 4 arası

Konu: Yine facebook sorunu

Boost Up - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Yine facebook sorunu

Merhabalar, yine sorunum var ve ne yaparsam yapayım kurtulamıyorum. Özellikle facebookta bu sorun.

Sağda solda aptal saptal reklamlar çıkıyor facebook içinde. Hatta reklamların sağ altındada "Ads not by this site" yani reklamlar bu site tarafından yapılmıyor yazıyor.

Geçmişi sildim her türlü ama yok, gitmedi o reklamlar bir türlü. Çözümü var mı? Yoksa Chrome u silip tekrardan kuracağım. Teşekkürler.
    Alıntı Eray Yümsel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kemik sesleri eşliğinde gideri var beyler, olur olur bethoven ın 8. senfonisi bile çalınır bunla

Diyadin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    33 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bir sourda benden
    Arkadaşlarımın beğendiğim paylaşımlarını başkaları görmesin istiyorum ne yapmak lazım ?

srkns - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Boost Up Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhabalar, yine sorunum var ve ne yaparsam yapayım kurtulamıyorum. Özellikle facebookta bu sorun.

Sağda solda aptal saptal reklamlar çıkıyor facebook içinde. Hatta reklamların sağ altındada "Ads not by this site" yani reklamlar bu site tarafından yapılmıyor yazıyor.

Geçmişi sildim her türlü ama yok, gitmedi o reklamlar bir türlü. Çözümü var mı? Yoksa Chrome u silip tekrardan kuracağım. Teşekkürler.

Chrome ve mozilla da bu tür pop up ları engelleyen eklentiler mevcut, Adblock plus olarak store da aratıp yüklerseniz büyük ihtimal kendisi engelleyecektir, yine de görürseniz reklam üzerinde mouse sağ click yapıp reklamı engelle seçeneği tıklamanız yeterli
    Ne mutlu Türküm diyene

srkns - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı diyadin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bir sourda benden
    Arkadaşlarımın beğendiğim paylaşımlarını başkaları görmesin istiyorum ne yapmak lazım ?
    Sanırım bu mümkün değil, ancak arkadaşınız paylaşımlarda kısıtlama (görünürlük olarak; sadece arkadaşlarım) olarak ayarlarsa 3. kişilerce görünmemesi lazım diye düşünüyorum
    Ne mutlu Türküm diyene

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)