Merhabalar 98 -2000 aralığında bi 1.6 ies düşünüyorum araçdan hariç 3 binlira gibi bi bütçem daha olcak sanırım orginalde 88 kw araç 120 hp 3 binlira bütçe ile ne kadar güç alma şansımız var.145 150 hp ler mümkünmüdür.
Merhabalar 98 -2000 aralığında bi 1.6 ies düşünüyorum araçdan hariç 3 binlira gibi bi bütçem daha olcak sanırım orginalde 88 kw araç 120 hp 3 binlira bütçe ile ne kadar güç alma şansımız var.145 150 hp ler mümkünmüdür.
1.6 iesler 17-21 arası dönüyor buda demek ki en az 20000 tl bütçen var bnce başka araç bakmalısın hevesini kırmak istemem ama gerçek bunlar iyi düşün taşın sadece filtre headers egsoz yapmaya kalksan 1000 liraya yakın paran gidecek
1.6ies ile vti arasında pek bi yakıt farkının olmadığını biliyorum sakin kullanımda vti da ies kadar yakarTabi o bütçelere yaz üstü vti bulman biraz zor
![]()
CUP Edition
Finansinvest
illa 4 kapı olucaksa vti alman daha mantıklı ama onlarda bütçeni aşıyor... wag grubu 1.8T lara bakabilirsin bence hatta baya uygun bi araç vardı şu sıralar satılık a3 ilanını bulursam eklerim sadece favorim ilan ile alakam yok bilgin olsun ...
ben sana kısaca ozetlıyım 1.6 ies
alcan bıraz harcıcan bıraz bıncen bırazdaha harcıcan ama sonunda bakcankı vti kadar yukselmıcek . keşke o kadar harcamasaydımda stok bi vti alsam dıyecektın.
2 artannetif yukardakılerı temız 1.6 yapar ıyı bıfıyata satar vti ye gecebılırsın bılmem anlatabıldımmı...
dostum honda kullanıcısı deılım ama 120 hp lik bi aracı 3bin tl harcayıp atmosferık olarak 150 hp ye cıkarmam bence pek mumkun deıl...headers düz boru egzoz yapsan 1bin tl yakın paran gidecek.... ama 3bin yerine 5bin harcayıp turbolarsan o zmn 200+ hp lerı gorursun ve hem keyif hemde makara yaparsın![]()
5 bin de harcayabilirim turbo işini en sağlıklı kırılmayacak şekilde yapmam mümkün mü
edit:yakıt değerleri ne tür olurturbolu
1.6 İES turbolarsın turbolarsında 5bin le kurtaramassın
Greddy td04 kullandım 0.4bar 0.5bar arası gayet tatminkardı.
alt yapını iyi hazırlıcaksın ve kaçınmıcaksınki benim ettigim masraf 9000tl geçti.
Hondalar bildim bileli aracın kendi değeri + 3 bin lira jdm fitek kafası olarak satılıyor. Bu yüzden hondadan kesinlikle uzak dur derim. Parana yazık . 2.0 16V 136 hp full artı opsiyon megane 2 hb alıp filtre egzoz kat iptali ile çok rahat 150 hp alabilirsin. Yakıtında 1.6 benzinli araçlarla aynı olur.
4 sene bindim bende , honda fanatiğiyim hala da derim honda dan başkasına binmem diye ama o paraları vermembence de arkadaşın dediği gibi vti baksan daha mantıklı olur gerçi yazın zor
![]()
Bir Okumuş Cahile Birde Yaşayan Ölü'ye Ne Dersen De Anlatamazsın...
Bu piyasada ve sezonda vti almam imkansız1 far takıyorlar jdm + binlira ekliyorlar 20 bin ederli araçlara 25 istiyorlar
megane 2 cp da pek hoşuma gitmiyor
düzgün bir Volvo S40, S70 T5 bul, onu al daha iyi..
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...17532139/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...7484688/detay#
Bende böyle düşün düşün kafayı yedim temiz bir ies denk geldi aldım mutluyum![]()
Olgun bir insanı dost edinmek istiyorsanız tenkit edin, basit bir insanı dost edinmek istiyorsanız methedin.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)