1 ay önce aldım aracımı ilk kez bmw ye girdim bakalım sonumuz nolcak.Telefondan cektıgım fotoları paylasıyorm ıyı kotu yorumlarınızı esırgemeyın tesekkurler herkese.
1 ay önce aldım aracımı ilk kez bmw ye girdim bakalım sonumuz nolcak.Telefondan cektıgım fotoları paylasıyorm ıyı kotu yorumlarınızı esırgemeyın tesekkurler herkese.
Maşallah çok güzel duruyor app plaka takılırsa hiç bir eksiği kalmaz kazasız belasız günlerde kullanın
Allah kaza bela vermesin. Mükemmel.
m teknik, sunroof, recaro olması tam süper olmuş. bende de 17 motorsport jantlar var. bu hali çok güzel, inceden bir yay koyarım desen bile yeter. kazasız belasız binesin...
HONDA; KONFOR DA O'NDA...
hakkaten masallahı var kazasız belasız çok iyi gerçekten
gayet guzel ve dolu bi araç maşallah![]()
Ergin ORANLI
çok şık, hiç ellemeyin bence herşey yerli yerinde olmuş.
ok gibi duruyo kazasiz belasiz kullan,arkanin daha alcak gozukmesi camurluk aci kivrimlarityla alakali,genel olarak baktiginda on arka esit veya on bi tik dusuk duruyodur cizgi olarak dusundugunde..
arkayi kaldirmak istiyosan get koy yaylari hic etmessin.Valla bigun bana da nasip olsun insallah cok guzel duruyo masallah,tekrardan kazasiz belasiz.
- K -
________
Dr.Ecu
Çok güzel duruyor maşallah.
İleriye doğru düşündüğüm araçlardan. Tüplüyse eğer yakıtı nasıl memur adamı üzer mi acaba ?
Çok güzel maşallah, Allah kaza bela vermesin. Coilover yoksa Coilover güzel olur. Tam istediğim kasa kısmet olursa 3.25 coupe alacağım bende olmazsa artık 3.25i ye bakacağız bu arada bu renk parlement mavisi olarak mı geçiyor? İstediğim renk ve en yakışanı da bence bu. Saygılar...![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)