User Tag List

Sayfa 1/3 123 SonSon
40 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Vatikan'in civisi cikti iyice...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Vatikan'in civisi cikti iyice...

Yolsuzluklar aldi basini gidiyor, hepsi bir bir ortaya dokuluyor.
    Bir onceki Alman (Hitlerin genclik zamaninda parti arkadasi) 16. benedikt almanyaya kacirdigi milyarlarca euronun desifre edilmesinden sonra, bu tur yolsuzluklara yenileri eklendi.
    AB diye belli bir elit zumrenin kendi cikarlari icin kurdugu klup, vatikan arabirimi ile diger AB ulkeleri halkinin cebindeki paralari hortumlayip, big Brother'e gonderiyordu..Merkel bunlardan birisi..
    Merkel Italya ya akitilan paraya da kendisinin adami 16. benediktin yaptiklarina sus payiolsun diye goz yumuyordu..Yani Italya sende biraz sebeblen, aramizda kalsin bu olay ..hesabi!!

Vatikan'da yolsuzluk ve dolandırıcılık skandalı - Hürriyet PLANET

Vatikan

Binlerce kucuk cocuk tecavuzleri ve vatikandaki homosexueliliskiler (Kadinsizliktan birbirine geciren kardinaller) ve elit isadamlarinin kardinallere gecirirken fimini cekip santaj yolu ile istedigi endustriyel ihalelerin onlara verilmesi,
    fransa gazetesinde alaya alinmis, papa secimlerinde kuleden beyaz duman cikacagi yerde PEMBE duman cikan karikatutu ile anlatilmak istenilmisti..

Vatikan denen kurulusun temiz hristiyan inananlarinin duygularini somurerek nerelere hizmet ettigi artik tek tek ortaya dokuluyor..
    Temelinde bir lobi olan vatikan M.S 610 yilllarinda "Darun Nedve" ismi ile mekkenin icinde kurulup, Yonetim bicimi Demokrasi olup!!! o zaman itibari ile Musluman inanirlarin icine nifak tohumlari sokmak icin kurulmustu. Bazilarinda da basasili oldular. Ayrimcilik yarattilar..Araplarin sii mezhebi hep bunlara calisti boylece..Su an Ortadoguda bu global guce canaklik edenler bu Araplardir..Vatikanda sureki bir Arap seyhi gorulur. Bugatti Veyron surup, millete ait topralati fosil yakiti, big brother'in sirketine cikarttiran yine bunlardir. Kesesine para koyulur, lux oyuncaklar alinip verilir, ama halki aclik icinde, hic bir yerli uretim ve sanayisi gelistirilmez!!
    Tarihte ingilizlerin en rahat istihbarat merkezi kurup yonettikleri yerdir burasi..Bu ajanlarla araplar devsirilip osmanli arkadan vurulmustur..Bu zamanlarda daha bu unlu ingiliz hatunu ortadogunun haritasini bizzat kendisi cizmistir!!!
    Uyeleri su an ki mason lobilerinin uye alimi gibi sadece seckin zenginlerden ve yahudi temelli sadece erkek kisilerden aliniyordu..O zamanlar bile orada en cogunlugu musluman olan kesim (muslumanlar) asiricilik yapmayarak,onlari linc etmemislerdi.Ama ilerleyen yuzyillarda Hacli seferleri ile onlar bu yurekliligi gostermeyip Kuduse yuruyup, musluman eti yemislerdi (hanibalizim, almanlar ve franlar erkek musuman eti yemis ve kutsalklise bunu caiz saymisti)

Eden, bulur.. Eninde sonunda yaptiklari yanina kalmaz!!!

tool - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konuyu musluman etine.baglamaniz super olmus...
    Experience is what you get when you don't get what you want.

TechTurkey Evrenoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    120 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Penguenlerin geçmişi de orta avrupaya dayanıyormuş, buz çağına kadar geri gidersek...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evet bagladim, dogru olan bu..
    VATIKAN MUSLUMAN ETI YIYIN DEDI..SU ANKI VATIKAN..Baglam dogru..Cekinmiyorum bu konuda..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Din üzerinden cep doldurmak, din üzerinden oy toplamak, din üzerinden duygu sömürüsü yapmak, dini kötü emellere alet etmek; yeni moda bu.
    Türkiye'de ve her yerde. İster müslümani ister hristiyan, ister musevi.... Bunların yatacak yeri yok!

Ha bu arada devşirmeler tarafından, Osmanlı arkadan vurulmuş... Devşirmelere makam veren Osmanlı'nın kendisiydi. Kimse zorla almadı o makamları. Orada milyonlarca Türkmen devletten görev beklerken, onlar devşirmeleri tercih etti. Bu na tepki gösterenlerin boğazından kılıç geçirildi. Kimse masum değil.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Penguen kim??
    Boyle bir inanis mi var, yoksa ben varolan birsey varda onu mu goremiyorum??

Post Thanks / Like
    Mentioned
    120 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Sequental Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Penguen kim??
    Boyle bir inanis mi var, yoksa ben varolan birsey varda onu mu goremiyorum??
    Alt bir inanış türü diyebiliriz..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Din uzerinden en kral insan avlamak binlerce yil yapildi..Yeni moda degil bu..Hatta demek istedigim artik civisi cikti bu isin..
    Konu basliginin amaci buydu zaten.
    Ben su andan bahsetmiyorum..

Kavimleri etkilediler...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Evrenoz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Alt bir inanış türü diyebiliriz..
    Anladim...

Neyse ben bilmiyorum boyle bisey..Benim yuregimdeki ile benim aramda olan onemli benim icin..Penguene veya lahmacuna inana beni ilgilendirmez..
    Saygi duyarim...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    120 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Anladim...

Neyse ben bilmiyorum boyle bisey..Benim yoregimdeki ile benim aramda olan onemli benim icin..Penguene veya lahmacuna inana beni ilgilendirmez..
    Saygi duyarim...
    Hemfikirim,

Rivayet o ki, buz çağı sonrası ortaya çıkan dev ve ileri düzey bir penguen insanlarla iletişime geçmiş. Belirli bir zümre de bu olağandışılığı ilahiyet zannedip tapmaya, izinden gitmeye başlamış. Halen geçmişteki bu kişilerin devamının oluşturduğu ayinlerin, çeşitli yerlerde sembollerin olduğu rivayet edilir.

Mutu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    38 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evet bagladim, dogru olan bu..
    VATIKN MUSLUMN ETI YIYIN DEDI..SU ANKI VATIKAN..Baglam dogru..Cekinmiyorum bu konuda..
    Bunun belgesi var mıdır? Yazılı ya da görüntülü olarak? Orjinal dilinde olacak fakat, çözümlemesini, latince edebiyatı okuyan italyan arkadaşımla yapacağım.
    Instagram: mutusgarage

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hemfikirim,

Rivayet o ki, buz çağı sonrası ortaya çıkan dev ve ileri düzey bir penguen insanlarla iletişime geçmiş. Belirli bir zümre de bu olağandışılığı ilahiyet zannedip tapmaya, izinden gitmeye başlamış. Halen geçmişteki bu kişilerin devamının oluşturduğu ayinlerin, çeşitli yerlerde sembollerin olduğu rivayet edilir.
    Geçen CNN Türk'de verdiler

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hemfikirim,

Su Mayalarin ve daha geriseindeki kabilelerin son samanlarini kendilerine oncu sayip halen onlara gidip ayinini yapan kesimden bahsediyorsun galiba..
    Evet halen bunu yapanlar var..

Halen Istanbula gelip Medusa'ya tapip gidenler de var, iclerinde Royal aile grubunun elit uyeleri de var..
    Haklisin..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Asil Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Geçen CNN Türk'de verdiler
    Evt CNN..

Vatikanin elinde bulundurdugu %43 luk uluslararsi gorsel medyanin birisi..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    120 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Su Mayalarin ve daha geriseindeki kabilelerin son samanlarini kendilerine oncu sayip halen onlara gidip ayinini yapan kesimden bahsediyorsun galiba..
    Evet halen bunu yapanlar var..

Halen Istanbula gelip Medusa'ya tapip gidenler de var, iclerinde Royal aile grubunun elit uyeleri de var..
    Haklisin..
    Yok bunlar mayalardan öncesi, yanlışım yoksa et olarak da sadece penguen / fok balığı eti yiyorlar. "Geldiğimiz yeri içimize alıp, gittiğimizde de kökenimizle bir olalım" şeklinde bir inanıştı.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Mutu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bunun belgesi var mıdır? Yazılı ya da görüntülü olarak? Orjinal dilinde olacak fakat, çözümlemesini, latince edebiyatı okuyan italyan arkadaşımla yapacağım.
    Var ama sahis su an tedavide..

Kendisene mail atacagim,eger sagligi musait olurda geri donnerse, sana iletirim..
    Zannedersen belgeler arapca / farsca idi..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yok bunlar mayalardan öncesi, yanlışım yoksa et olarak da sadece penguen / fok balığı eti yiyorlar. "Geldiğimiz yeri içimize alıp, gittiğimizde de kökenimizle bir olalım" şeklinde bir inanıştı.
    Baliktan gelen nesil meselesi mi??

Post Thanks / Like
    Mentioned
    120 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Baliktan gelen nesil meselesi mi??
    Sanırım onun türevlerinden biri. Balık değil ama buradaki özne, penguen

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sanırım onun türevlerinden biri. Balık değil ama buradaki özne, penguen
    ...........

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)