>>>Güncel<<<
Güncel fotolar 3.ve 4. sayfdadır
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
C serisi, daha doğrusu Mercedes'e oldum olası antipatim vardı. BMW'den de hoşlanmayan biri olarak A4 veya Insignia almayı planlıyorduk. 2011 döneminde C serisindeki cazip ödeme avantajı dolayısı ile showrooma gidip bir göz gezdirelim dedim. Showrooma girince daha evvel rastlamadığım ve alev gibi yanan kırmızı amg paketi görünce cidden aşık olmuştum. O günden sonra da tam bir Mercedes fanatiği oldum,imkan oldukça her modeli denedim,ve allah izin verirse de daha iyi modellerde yine Mercedes tercih etmeyi düşünüyorum..
Hikayemiz Mengerler'de başladı
İlk zamanlar oldukça konforlu ve sade geliyordu ama tabi sonra rahat duramadık.
İlk işlem jant almak olmalıydı. Keza amg paketin oem 17"jantları çok küçük geliyordu göze.İlk jant maceram 18" oem amg'ler ile başlamıştı. Çok fazla "oem" bakıyor dedim,aldıktan 2 gün sonra geri verdim. 18" SL65 AMG jantlarına geçiş yaptık. İlk zamanlar göze güzel geliyordu ama sonra etrafta her Mercedes'te görmeye başladıkça soğudum. Üzerine yine 18" SLS AMG jantlarını aldım, hem "oem hem kalite" durmuştu, ancak onlar da bir süre sonra küçük gelmeye başladı göze.. En son ADV.1'leri deneyince 19" e geçiş yaptım. Lastik olarak üzerinde daha evvel Bridgestone Potenza S001 vardı 18" olarak. Şu an Nexen N8000 235/19/35'ler var. Bridgestone kadar müthiş değiller tabiki ancak fiyat/performans oranına göre oldukça yeterli bir lastik. Araştırdığım kadarıyla AutoBild gibi birkaç dergiden ödülleri var,genellikle yorumlar kuru performansının iyi,ıslak performansının yeterli olduğu yönünde,ancak çok çabuk eskiyormuş ve çok esnek. Belki düşünen arkadaşlar vardır diye yazıyorum.
Bütün bu jant arayışı sırasında birkaç ufak ekleme daha yapılmıştı tabiki. AMG bagaj üstü ve cam üstü spoiler ekledim önce. Sonrasında ise amerikan modellerinde bulunan amerikan park lambası geldi.
18" SL65 AMG jantları böyle idi..
Daha sonra 18" SLS AMG'ye geçmeye karar verdim..
Derken yine rahat duramadım ve 19" ADV.1'leri tercih ettim.
ADV.1'lerden sonra da iç mekan biraz sıkmaya başlamıştı. Direksiyonu ve vites körünüğünü kırmızı dikişli olacak şekilde kaplattım.
Ve iç mekan şenlensin diye de kırmızı emniyet kemerleri...
Şimdilik bu kadar ; ilerleyen günlerde yeni eklemelerle karşınızdayız inşallah
Okuduğunuz ve zaman ayırdığınız için teşekkür ederim.![]()