Arkadaslar nasipte hafta sonu bahcesehire taşınıyorum, tanıdığınız bildiginiz evden eve nakliye firması varsa tavsiye edebileceginiz memnun olurum
Arkadaslar nasipte hafta sonu bahcesehire taşınıyorum, tanıdığınız bildiginiz evden eve nakliye firması varsa tavsiye edebileceginiz memnun olurum
I sold the BMW because I wanted something sporty and fun to drive like the STI, yet be more comfortable and practical. The John Cooper Works Mini was the best of both words
Guncellektuell.
Bızımde evden eve naklıye ısımız var ( abım ogretmen tayını cıktı ) Pendık'ten Beylıkduzu'ne tasıyoruz evı eger bu sektorde tanıdık varsa yada tavsıye edebılecegınız bıyer ona yaptırmak ısterız.
Arabacı - Kaportacı
Bu hafta sonu en gec hafta bası Beylikdüzü'nden Sarıyer'e taşınıyorum, çanak çömlek vs vs kendileri kolileyip yeni eve yerlestiren hizmeti olanlar da var bana da şart...
PowerTune
Tombul Nakliyat var 2 sene önce taşıdılar, dolap sökme takma askıdakilerin yerleştirilmesi filan son derece iyilerdi.. Kırılan dökülen hiçbirşey olmadı... Tavsiye ederim..
1 ay once gaziosmanpasadan bahcesehire tasindim. 1 milyara komple sokup taktilar, firmanin ismini unuttum ama
I sold the BMW because I wanted something sporty and fun to drive like the STI, yet be more comfortable and practical. The John Cooper Works Mini was the best of both words
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)