.swf uzantılı dosyayı video formatına veya tv de flash diskle oynayacak formata nasıl çevirebilirim çok acil yardım istiyorum
.swf uzantılı dosyayı video formatına veya tv de flash diskle oynayacak formata nasıl çevirebilirim çok acil yardım istiyorum
any video converter flv yi her formata çeviriyor flv swf nin kilitsiz hali olduğunu düşünürsek swf yide çevirir büyük ihtimal.
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
swf to flv olur ama sana converter değil swf yi crack edip flv ye dönüştürücek program lazım. belki converterlarda çıkmışdır ama ben daha rastlamadım.
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
aşağıda yazdığım programla değişimi yaptım hertürlü dosyayı istediğiniz formata çeviriyor lazım olan kullansın teşekkürler
iWisoft Flash SWF to Video Converter
Eğer ki youtube dan falan birşey indirdiysen keepvid.com la istediğin şeyi istediğin şekilde kaydedebilirsin ama onun dışında SWF yi Flash la açıp FLV olarak kaydetmeyi deneyebilirsin eğerki Adobe Flash varsa
“The S2000 is nothing so much as a legend in its own time. If you don’t like it, you probably haven’t driven it hard enough.” - Jalopnik
eğerki mpg avi ogg gibi video formatına çevrilicekse swf yada flv dosyası en iyi güncel codecler any video converterda var.. epey bir test etmişliğim var diğerlerinide youtube dan klipler indirip arabanın teybinde izlemelik mp4 yada avi ye çeviriyorum o yüzden codec önemli..
valla ben swf to flv veya mpeg yapmam lazımdı dediğim program da gayet iyi ve kolay ama dediğiniz proramda yapıyor sadece swf to flv yapamadım onda gerçi bundada swf t mpeg yaptım tvde oynadı![]()
ben bir kaç farklı program denedim araba teybinde bazısında ses yokdu bazısında görüntü yok ses vardı baızsında görüntü ile ses aarsında senkranizasyon sorunu vardı ondan dedim en iyi güncel codec any video converterda![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)