GÜNCEL FOTOLAR SAYFA 3
Aracımı alalı 4-5 ay kadar oluyo gerçi ama en azından dış görüntüsünü topluyana kadar konu açmak istemedim. Aracım 98 model 106 xs...
Uno, şahin derken birden karar değiştirip bu aracı aldım ilk aldığımda dış görüntüsü beni rahatsız etsede artık içime sinmeye başladı. Gerçi yapılıcak çok şey var ama emin adımlarla ilerliyoruz, şuan için ben ondan, o da benden memnun gibiyiz. Fotoğraf kaliteleri çok kötü kusura bakmayın telefondan öteye gidemedik henüz.
bu yeni yeni tanışmaya başladığımız dönemler hiç haz etmiyodum kendisindençok tipsizdi
ve artık liselinin saç sakal zamanı gelmişti
göçüklerden kurtulduk yavaş yavaş ilerliyoruz
ve artık boyaya hazırdık... Eee olmuşken istediğimiz renk olsun dedik ve moonrock da karar kıldık tabi bu renkde karar kılmamın en büyük sebebi ZD 106 nın resimlerini görmem oldu ALLAH nazarlardan saklasın harika gözüküyor... Neyse uzun bekleyişlerden sonra kara yavaş yavaş gözüktü
para kalmadı iğrenç jantlardan kurtulamadık bizde böyle bir çare bulalım dedik şimdilik idare eder gibi
bikaç bişey çekmeye çalıştım gerçi yine telefon kamerası ama umarım beğenirsiniz
bir maşallahı esirgemezsiniz artık![]()