Mersin Kapızlı Yol-İş sendikası kampına gideceğim, ama hangi otobüsler nereye kadar gidiyor bilmiyorum, Ankara-Kapızlı arası çalışan tavsiye edebileceğiniz otobüs var mıdır?
Mersin Kapızlı Yol-İş sendikası kampına gideceğim, ama hangi otobüsler nereye kadar gidiyor bilmiyorum, Ankara-Kapızlı arası çalışan tavsiye edebileceğiniz otobüs var mıdır?
2 Temmuz 1993 unutma / unutturma
Mersin otogarından indiğiniz gibi Silifke midibüslerine binebilirsiniz. Anayol üzerinden silifke taşucuna kadar gidiyorlar 15 dakika ya da 20 dakikada bir kalkar.
.CeM. Nickli Üyeden Alıntı
İyi tatiller, silifke dolmuşları gidiyor olmalı.. Susanoğlunu falan geçtikten sonra gideceginiz yer yarımsaatı geçer diye tahmin ediyorum.
kalacagınız kamp güzel bi kampiyi tatiller
Şimdi kabızlıya kadar bir firma buldum Şimşek turizm diye ama nasıldır bilmiyorum. Mersin ya da Erdemli den uzak mı orası?
2 Temmuz 1993 unutma / unutturma
kalkış saatini yazacaktımyakalandım
![]()
.CeM. Nickli Üyeden Alıntı
Mersin otogarından veya otobüsünüz erdemliye kadar gidiyorsa orda inin silifke dolmuşuna binin susanoğlunu çıkınca kapızlı ışıklarında inin ordan dolmuş kalkıyordu bir ara onu silifke otobüsüne sorarsan seni tam yerinde indirir ordanda kapızlı yol-işe geçersin... otogardanda silifke koopla 90 dakikadan önce varamazsınız kapızlıyaErdemlidende 45 dakikada ancak varırsınız...
1991 HONDA CRX - TOTALLED
1988 TOYOTA CELICA GT ST162 - SOLD
1991 HONDA INTEGRA LS - SOLD
1990 HONDA CIVIC EF - SOLD
85-92 OLDSKOOL COMING SOON
Herkes yazmış zaten.
Silifke koop a kapızlı kahveler'de inicem diyeceksiniz.
Ordanda kırmızı dolmuşlar var ona binin yol iş in önünde indirir.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)