Herkeze merhaba. Yurdişindan ön arka tampon siparişi verdim. Henüz yolda olmalarına ragmen boyacı abimle konustum. Sizlerede fikir danısmak ıstedım. Hazır tamponlar boyanıcakken komple boyatıyım, taş izleri, ufak tefek göcükler, çizikler gitsin tertemiz bineyim düşüncesine vardım (Aracın boyası orjinal, 15 yıllık boya nihayetinde). Bütün kaporta aksamı sökme takma bana ait 900 liraya anlastım.(Boyacı usta çok samimi abim olur fiyatta çok büyük güzellik yaptı, ben varken bi müşteri geldi bir kapı 2 tampon ıcın 500 tl istedi) Boyada fiyat/kalite konusunda bi sıkıntım yok işciliğin güzel olucagından eminim. Boyaya metalik katalım istiyorum, sedefli olsun, boya parı parıl yansın ıstıyorum... Merak ettıgım konular, bu konuda tecrubesi olan abilerim boya aşamasında nelere dikkat etmeliyim, keske sunuda yaptırsaydın yada su konuda dıkkat et, sunu 2-3 kat attır, hazır sökmüşken şu parcaları degıstır dıyebılecegınız bıseyler varmıdır. Okuyup vakit ayırgınız için tesekkur ederım hepınıze ıyıgunler keyıflı forumlar..
Aracımın rengı budur..
Edit: Fotograf boyutu ıcın kusura bakmayın arkadaslar.