araçlara masallah, yj de conta yokmu ?
99' ZN 106 GTİ
14' SC İBİZA CUPRA
94' MAM 106 XSİ (TU5 SWAP)
16' FK2 TYPE-R
tek şerite sığmışsınız el ayak titremesi boşalması olmuştur
iki araca da maşallah![]()
Crm performance
cok güzel bır sabahtı bılal kardesımle 5 kere bastık speclere bıde artı 50 kılo yazmıs o yanlıs kuçuk bı bas ve egoz var bendede ıvır zıvır bagajım dolu bunları katarsak eger onun arabası en boş modelı en hafıf kasa benım araç cıft aırbag ve sunroof var doğal olarak aracım daha agır ondan kılo olarakta agırım bılalden 10 kılo fark var bunları duşunmeye gerek yok vıdeolar ortada gerçekten zevklı oldu uzunda bırakmadıgımız zaman ben önde oluyorum buda yjde kısa olmasından kaynaklanıyor
Geçilirken herşey güzel tabı .EEE Bıde ben geçerken aynamda kalman dunyalara bedel HANİ
maşallah güzel deneme olmuş zevklı ama metın gözünü karartıp kednıı garıp garıp tehlikeye atma artık bırak bıdaha deneyın canından kıymetlı deıl. 2.5 vites dışlı oranları kısa sanırım sadece onlarında oranalarını metın yazar
13/59lu bir arabayla gayet iyi yürümüş kutsalın dediginden bahsetmiştim bazıları dişli oranlarını kısalttıgı için belki oynama vardır diye sordum.UL nin maşallahı var bu arada Sakaryaya yolunuz düşerse bizdede 2 tane 106 var isterseniz deneyebiliriz tanışmışta oluruz
Turbo 106Gti "16SDD65
FN2 TYPE-R ''06EPY30''
O speclerde basicak arabamiz yok kanka 106yla olsaydin hem dener hemde tanismis olurduk![]()
Turbo 106Gti "16SDD65
FN2 TYPE-R ''06EPY30''
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)