User Tag List

Sayfa 1/4 123 ... SonSon
72 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: ingilizce öğrenimi hakkında..

nitrO_Oxide - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Question ingilizce öğrenimi hakkında..

Arkadaşlar ingilizce öğrenimi hakkında bi topic vardı sanırım bulamadım ama benimle aynı dertten müzdarip olanlar vardır mutlaka

1-2 aydır ingilizce öğrenimi hakkında kurs araştırıyorum.Kime sorsam yurt dışında 6 aylık yaşantıdan bahsediyor ama bu şimdilik imkansız.

Hangi kursa gidilmeli wsi - dilko - amerikan kültür derneğini çok övüyorlar

Birde facebookta denk geldim
    https://www.facebook.com/pages/Kolay...ocation=stream

90 günlük bi eğitim programı var 349 tl gibi komik bi rakama 90 günde orta seviyenin üzerinde ingilizce eğitimi vereceklerini iddaa ediyorlar.25 dk lık bi videosu var çokta yalan gelmedi ama bilemiyorum

Aramızda ingilizce kursuna giden yada gidip öğrenmiş arkadaşlar vardır.Konu hakkında yardım rica ediyorum
    Bazen Diyorum Kendime,Ne Çok Değer Vermişim Değersizlere...

SmT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben 90 günde Upper seviyesi ingilizce öğrenilebileceğini hiç sanmıyorum..350 Tl'ye anca Elementary seviyenizi geliştirirler..Yurtdışı eğitim en iyisi kısa sürede konuşabilmek için ancak akademik olarak geliştiremezsiniz onuda..

onurunal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aynı şeyi ispanyolca için de ben sorsam

arkadaşın konusunu dağıtıyo gibi oldum ama

powerfuL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende arastiriyorum 90 gun bısıymı adamlar 5 gunde ogretıceklerını ıdda ediyorlar

HUSNU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benimde biran evvel ingilizceyi öğrenmem lazım. Çat pat birşeyler biliyoruz ama önemli olan icraat tabiki . Konuyu takipteyim. Benim zaman kısıtlamam yok

MazdaSpeed - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Boğaziçi üniversitesi veya Galatasaray üniversitesinin ingilizce kursları oluyor dönem dönem onları araştırmanızı tavsiye ederim. Ayrıca Eylül ayından bu yana ingilizce öğrenimi görüyorum Ağustos ayında upper intermediate olacağım. Demek istediğim 90 gün içerisin de çok zor

Ghan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İngilizce kurslarına gidenlerden genellikle memnuyetsizlik duyuyorum,çünkü kursa gidenlerin beklentisi 4 kur bitirince akıcı bir şekilde konuşmak,ancak bu kurslarla mümkün olamıyor malesef,kursların size vereceği taban gramer bilgileri,ve biriyle ingilizce konuşurken kem küm yapabilmek,ingilizceyi güzel öğrenmek ve akıcı bir şekilde konuşmak istiyorsanız,ya yurt dışında bir süre yaşayacaksınız,veyahut Türkiye'de ingilizce eğitim veren güzel bir üniversitede okuyacaksınız,dilde pratik yoksa dilde yoktur,ingilizce öğrenmek oldukça bol pratik gerektirir ve kurslar bunu sağlayamaz,dediğim gibi bir sürü para bayılıp karşılığında kem küm etmek istiyorsanız kurslara gidebilirsiniz.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Herkez olumsuz konusuyor ama gidiyor anlamıs değilim olayı aslında

Bir arkadasım wsi ye gidiyor %70 i pc basında eğitim.Haftanın bazı günlerinde yüz yüze görüşme yapıyorlarmış.Şimdilik memnun ama rakamlar 5000-6000 civarı

dorukky - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    amerıkan kultur ıyı ama baya pahalıydı , 6 aylık turkıye egıtımı 1 2 ay kadarda bı yurtdısı takvıyesı cok etkılı olur.

turbo&quattro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kursla fln ingilizce ogrenilecegini dusunmuyorum ancak ufakta olsa bir gelisme olur. He kisi ing ogrendigini, bildigini sanir ama anadili ing olan bir ulkeye geldiginde gunluk yasama karistiginda aslinda hicbirsey bilmedigini anlar.

rebel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    5000 6000 veeiodikten sonra yurt dışı egitim alinir. Bi ara arastirmistim california da 6 aylik dil 3000 dolardi. Geri kalan masraflar yasam alani yeme icme vs size ait tabiki. 6 ayda guzel bi seviyeye gelinir en azindan kendinizi anlatacak ve karsiyi anlayacak kadar . Bana sorarsaniz

Kisa bi dil egitimi alıp yabanci bi arkadas bulup bol bol alistrma yapmak

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı turbo&quattro Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kursla fln ingilizce ogrenilecegini dusunmuyorum ancak ufakta olsa bir gelisme olur. He kisi ing ogrendigini, bildigini sanir ama anadili ing olan bir ulkeye geldiginde gunluk yasama karistiginda aslinda hicbirsey bilmedigini anlar.
    Abi amaç şakır şakır ingilizce konuşmak değil temelini alıp birşeyleri öğrendikten sonra kitaplarla filmlerle vs kendini geliştirebilirsin.

En azından kariyer ve maillere cevap verebilmek için ileri seviye ingilizce yazabiliriz

dorukky - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evet katılıyorum ben 4 yıldır unıversıtede ıngılızce goruyorum hocalarım yabancı turkce konusulmuyo hıc çok ıyı ogrendıgımı dusunuyodum taaki maltaya gidene kadar ilk zamanlarda baya bi afalladım , yuta yuta konuşmasalar sorun yokta rapci gibi konusuyolar

turbo&quattro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı nitrO_Oxide Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi amaç şakır şakır ingilizce konuşmak değil temelini alıp birşeyleri öğrendikten sonra kitaplarla filmlerle vs kendini geliştirebilirsin.

En azından kariyer ve maillere cevap verebilmek için ileri seviye ingilizce yazabiliriz
    Mailere fln cevap verebilirsin yaw o kadarda ogrenebilirsin heralde Yukarida verdigim ornek gunluk yasamda aksamayan bir iletisim icindi .

Bu arada ESL ( English as second language ) kurslari vardir cogu kolej ucretsiz verir. Ders isleyisleri nasil bilmiyorum ama ing kursu icin belirli bir ucreti gozden cikarmis kisiler degerlendirilebilir. Alin turist vizenizi gelin ucretsiz ders alin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mailere fln cevap verebilirsin yaw o kadarda ogrenebilirsin heralde Yukarida verdigim ornek gunluk yasamda aksamayan bir iletisim icindi .

Bu arada ESL ( English as second language ) kurslari vardir cogu kolej ucretsiz verir. Ders isleyisleri nasil bilmiyorum ama ing kursu icin belirli bir ucreti gozden cikarmis kisiler degerlendirilebilir. Alin turist vizenizi gelin ucretsiz ders alin
    Şirkette millet çatır çatır konusuyor içlerinde yurt dışına çıkanlarda var yurt içinde eiğitim alanlarda.Şuan feci kıskanıyorum onları

Marmara - boğaziçi üniversitelerinin eğitim paketleri varmış birde onlara bakıcam

HUSNU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı nitrO_Oxide Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şirkette millet çatır çatır konusuyor içlerinde yurt dışına çıkanlarda var yurt içinde eiğitim alanlarda.Şuan feci kıskanıyorum onları

Marmara - boğaziçi üniversitelerinin eğitim paketleri varmış birde onlara bakıcam
    Sonucu burada da belirtirsen sevinirim

blumenberg - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende amerika ve ingilterede eğitimler aldım. Hatta bu sene cape town'a gidecektim. Ama bası nedenlerden dolayı yattı, demem o ki her yabancı dil kendi ülkesinde akıcı bir şekilde öğrenilebiliyor, öyle bir imkânınız yoksa hocaları İngiliz aksanıyla konulan kurslar ve mesela turk Amerikan derneği, mesela benim bugün toefl için yazıldığım Karacan Prestige English gibi gibi devam ediyor bunlar, diğer kurslarda ücretler gerçekten ucuz fakat istediğiniz verimi alamazsınız, bana kalırsa 1 sene boyunca hangi kurdan başlarsanız başlayın advance seviyesine gelin, sonra imkan buldukça veya 6 ay 1 sene yurtdışına çıkın ve dilinizi en üst seviyeye çıkartın..
    Hangi bölümü bitirdiğiniz önemli değil İngilizce cok önemli biliyorsunuz ki ve yanında başka diller de bilmek gerekmekte, benim kuzen Besyo bitirmesine rağmen acayip İngilizce flemenkçe ve Almanca bilgisi ile şuan uluslararası bir şirkette iş buldu, ve şuan İspanya'da onun öncesinde Rusya'da idi.. Demem o ki ne yapın edin ingilizcenizi geliştirmeye bakın.. Bu söylediklerim herkesce biliniyordur elbet fakat hatırlatmakta fayda var diye düşündüm
    ( 🔴🔴 VETTE 🔴🔴 )

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ne yaparsaniz yapin ingilizce bilen bi kiz arkadas hatta mumkunse yabanci olsun bulmadiktan sonra şakir şakir kisa surede ogrenemiyosun.facebooktan yardira yardira whatsapptan konusa konusa 15 gunde söktum ingilizceyi

coolvtec - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dil kökenlerini, ingilizce ve türkçenin hangi dil kökeninden geldiğini, piyasada kullanılan tüm kitapların ve yöntemlerin hangi köke hitap ettiğini araştırıp öğrenince, türkiyede ingilizce bilen kişi sayısının neden bu kadar az olduğunu ve insanların neden bu kadar zorlandığını rahatça anlaya bilirrsiniz.

bir ingilizce öğretmeni
    Full-Time TeacheR
    Part-Time TradeR
    Part-Time DJ

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)