Herkese iyi geceler silinmesini istediğim bazı konular var kiminle irtibata geçebilirim? Low-Rider'a mesaj attım ama başka ilgilenecegim birisi varmı?
Herkese iyi geceler silinmesini istediğim bazı konular var kiminle irtibata geçebilirim? Low-Rider'a mesaj attım ama başka ilgilenecegim birisi varmı?
Silinmesini istediğin konuların linklerini pm'le yollarsan hallederler.
Özgür görmemiş olabilir,günde kaç kez mesaj geliyordur kimbilir.
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
coder amacın ne?
Kendisi belki yetkili kişi değildir diye konu açtım.Kimler yetkili bu forumda kimler değil bilmiyorum çünkü. İyi geceler,hayırlı ramazanlar
Kendine ait konularmı başkasına ait konularmı ?
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
konu silinmesi gibi istekler "oyuncağa" dönmesi sebebiyle çoktandır uygulamadığımız bir yöntem.
Bazı arkadaşlar burayı yap-boz oyunu zannediyor, canı isteyince istediğini yazıyor sonra canı istemiyor silinsin diyor.. olduu
çok gerekli olmadıkça konu silmiyoruz hatırlatırım.
sizin konu hangisidir mesaj atın
mesela bu silinebilir![]()
RICHIE RICH AUTO
http://richieric.sahibinden.com/
bu konuda gorevlı arkadaslar cok duyarlı yeterkı sızın sebebınız gecerlı olsun sıtede hangı gorevlı abım ve arkadasım varsa hepsınden ıstedıgım yardımı ıstedıgım anda aldım o yonde sorun yasamassınız sorun varsa kendınızı bı konturol edın oncelıkle
facebook: hasan serdar şengül
instagram: hasan_serdar
ECUPROJECTS PERFORMANCE-CHİPTUNİNG AKSARAY BAYİİ
Low-Rider sağolsun ilgilendi teşekkür ederim kendisine.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)