herkese merhaba duruma göre kalıcı veya gecici dövme yaptırmayı dusunuyorum ankara da bıldıgınız onerebıelcegınız yer var mı?
herkese merhaba duruma göre kalıcı veya gecici dövme yaptırmayı dusunuyorum ankara da bıldıgınız onerebıelcegınız yer var mı?
Çelikler iş merkezine git tunalıda ismi barış. Adımı ver onat de elinden gelen herşeyi yapar. Temizdir. Kafası trilyon olmuş dövmecilerden değildir. Düzgün efendiliğinin yanında elide oldukça iyidir. Yeteneklidir.
schumi
dr.46
iron tyson
frank ' the chemist ' zane
albümü bu ama arkadasları görebiliyor sadece. sende ekleyebilirsin
https://www.facebook.com/baris.polat...4271039&type=3
Sitesi yok face üzerinden foto görebilirsin. Ekler mi bilmiyorum ama barış polat.
schumi
dr.46
iron tyson
Onat'cım fiyatları nasıldır ? annemin adını yazdırıcam koluma.. duruma göre ufak tefek birşeyler daha karalatabilirim belki![]()
.
Tolga şimdi çok geniş bir soru sormuşsungölgeli mi olcak gölgesiz mi ? Büyüklük boyut ne olcak ? Bunlara göre değişir fiyat. Ama şunu net sölerim ciddi indirim yapıcaktır beni söylersen. 3 ben 1 kız arkadaşım 1 yiğenim 1 kardeşim dövme yaptırdık. Nazım geçer
schumi
dr.46
iron tyson
Üniversiteden beri yapıyor arkadaşım, Bahçeli 7.cadde de yeni dükkanını açtı..
Bunlarda örnekler;http://www.facebook.com/media/set/?s...5700814&type=1
(kendi profilinde daha çok varda,mutlemen göremessiniz)
forumda classic0606 murat abi de yapıyor ulaşabilirsiniz ve gayette güzel fiyatıda işciligide![]()
barısı tavsiye ederim.yakın arkadaşımdır.bende dovdurdum kendimi.temiz titiz bir arkadaşımızdır.rahatca güvenip gidebilirsiniz.
İstanbulda olsaydınız çok uygun fiyata hallederdik. Benim kuzenim yapıyor Beylikdüzünde. 38 yaşına kadar dövmem yoktu son 2 haftada 2 dövmem oldu.![]()
IN BOOST WE TRUST
arkadaslar dovme mı yaptırdım bı sorum daha olacak bu dovmecılerde bı program var ıkı ısmı bırlestırıyor yanı duzden okuyunca sızın tersten okuyunca sevglınızın adı yazıyor onu bulabılrmıyız?
6 aylık bi hortlatma yapayım dedim![]()
Arkadaşlar sağ el bileğime kalıcı renkli dövme yaptırmak istiyorum. Taş çatlasın 2 cm yüksekliğinde 5 cm genişliğinde olacak.
Önerdiğiniz Barış Polat isimli arkadaş hala işine devam ediyor mu ? Dediğim şekilde bir dövme yapabilir mi ? Teşekkürler
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)