beyler bu aracı tecrübe eden var mı hiç ?
Laguna kullanmışlığım vardır ama dizelini kullanmadım neyin motoru bu nasıl yakar hantal mıdır vs vs ?
beyler bu aracı tecrübe eden var mı hiç ?
Laguna kullanmışlığım vardır ama dizelini kullanmadım neyin motoru bu nasıl yakar hantal mıdır vs vs ?
abi hangi model aralıgında? 99-02 arası ise cok tavsiye etmiyorlar. hantal ve sesli olduıgunu bir kaç kişiden okudum. bir iki şey daha vardı niyetin ciddiyse araştırıp sana o yazıları bulayım
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Sen kendine alicaksan bosver baska araclar bak.ayni motor meg1 vardi bende chipte yaptirmistim yakiti uzmuyor chipli olunca hantal sayilmaz. Daha oncede yazmistim soranlara yine yazayim.alternator kayisi kolay sikinti yapiyor yerinden cikiyor.cikma motor malzemesi bulamassin piyasasi agir olabilir.kronik skintisi alternator kayisi.ama şans işi iki sene bindim ayni fiyata sattim sonra.ama herkes bukadar sansli olmayabilir riske gerek yok![]()
2001 model dolu bi araba lacivert takas teklifi gelmiş sanırım biradere
4 kapı bişi istiyodu hani moktan mıdır nedir![]()
arabada tertemiz boncuk gibi duruyor.
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
megane da çıkan 1.9 motorlar vag grubuyla aynıydı bundaki de aynı ise pek sıkıntı çıkartacağını sanmıyorum![]()
sen bu km deki Lagunayı al sonra zkimi satarsın![]()
parçaları hayvan gibi pahalı hacı aman diyim..
Fedakarlık yoksa zaferde yoktur.
bu motor volvoda kullanılan motorlada aynı motor değilmi..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)