140lik bir peugeot 308 1.6 thp ile ugrasiyoruz. 0.6 bar basinci gecmiyor. Ariza kodu da yok. Blow off valfini degistirdik gene ayni. Araba bildigin 70 hp anca veriyor.. bu basinc normal mi? Degilse nelere bakalim?
140lik bir peugeot 308 1.6 thp ile ugrasiyoruz. 0.6 bar basinci gecmiyor. Ariza kodu da yok. Blow off valfini degistirdik gene ayni. Araba bildigin 70 hp anca veriyor.. bu basinc normal mi? Degilse nelere bakalim?
RC'ler 0,8 basıyorsa bu aracın 0,6 basması normal bence.. Başka bi katakulle var işin içinde..
Turbo ustundeki dumpvalve in icini komple s3 un dump valve i ile degistirdim. Yazilim da yaptik, hala 160 kpa goruyorum. Ankara hava basincini 90 kpa olarak sayarsak, 0.7 basiyor.
Bu benzin buhari selenoid boku varmis. Nerede bu?
Emme manifoldunun altinda kaliyor
etuners : Technical File
Su an duzeldi. Bu arada stock kat arabanin uzerinde iken bildigin akkor oluyor. Portakal gibi. Bide dp yapacagiz buna o zaman...
Bide bunlarda bogaz kelebegi adaptasyonu var mi? Akusunu sokup takmistik. Gaza az basinca daha iyi gidiyor![]()
Gürsel abi elektrovana değiştireceksin benim arabada özgün yazılım yaparken 0.8 i geçiremiyoduk elektrovana değiştirdik düzeldi 1.1 basmaya başladık
70 TL lik bi parça
Geçmiş olsun.. Ne yaptınız da düzeldi??
boost selenoidi de denilebilir gürsel abi arabanın şase numarasını p.m atabilirsen parçanın kodunu bulur yazarım
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)