Arkadaslar sahibinden.com üye olmak istiyorum ama önce Cep Telefon Numaraylan onaylanmasi lazim. Bende yurtdisinda oturdugum icin benim Türk Cep Numaram yok. Sizden rica etsem birisi benim icin Numarasini verebilirmi ??
![]()
Arkadaslar sahibinden.com üye olmak istiyorum ama önce Cep Telefon Numaraylan onaylanmasi lazim. Bende yurtdisinda oturdugum icin benim Türk Cep Numaram yok. Sizden rica etsem birisi benim icin Numarasini verebilirmi ??
![]()
Ne oldum demicen ne olucam dicen
Instagram: 42emre
Numara vermek problem değilde ilanda verilen aktivasyon numarası çıkıyor alıcıda onu arıyor değiştirme imkanı varsa olabilir.
sizin bu durumu sahibindene bildirmeniz daha mantıklı bi çözüm sunabilirler. Sizin bulduğunuz numara ilandada gözükür sorun olur.
yurtdışı hattınızın türkiyedeki gsm operatorleriyle anlaşması varsa ki vardır yüksek ihtimal yani türkiyeden mesela turkcell hattı olan biri sizin telinize mesaj çekdiğinizde geliyorsa sahibindendeki aktivasyon nonunda bu mantıkda yüksek ihtimal gelmesi gerekir ama genede bir mesaj çekip yada arayıp sorun.. ben yunanistandaki arkadaşımla sms leşiyorum turkcell hattımla..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)