User Tag List

4 sonuçtan 1 ile 4 arası

Konu: 94-03 Legacyler ?

Eren G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

94-03 Legacyler ?

Merhabalar aramızda bu kasa legacyler hakkında tecrübesi bilgisi olan var mıdır ? Parça bulunabilirliği ne durumdadır, kaç litre yakar, kronik arızaları nelerdir, lpg uyumluluğu ne derecedir ? Be kasa diye geçen 2000 2003 modellerin manueli var mı ?, yürüyen aksam forester impreza ile benzer midir ?, iki kasanında piyasası çok farklı ederi nedir, kaporta parçaları far stop çok uğraştırır mı kaza yapıldığında, ej blok var fakat modifiye edilebilirliği nedir ( 2.0 ve 2.5 versiyonları var Türkiyede) vs vs diye uzayan sorularım var kafamda. İkinci eli zaten yoktur zaten onu hiç sormuyorum . Diğer kullanan bilgisi olanlardan yardım bekliyorum. En ufak bilgi kırıntısı bile yok neredeyse internette o yüzden en ufak bilgi bile önemli benim için.

Bahsettiğim kasa legacyler

BD

BE

MBuğra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    36 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hiç bir bilgim yok ama kıbrısta legacy sti gördükten sonra hep hayıflanmışımdır, keşke trye de gelseydi diye
    "Korkmadık, savaştık"

RSBurak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    atmosferik subarulara pek bir şey yapamazsınız 1996 model sw twinturbo bir tane legacy vardı sağdan direksiyondu ne oldu o araba bilmiyorum bu modellerin turbosu getirilmedi ülkemize.Yanlışım varsa düzelttin son legacy turbo 1994 yılında girdi ülkeye ondan sonra hep impreza.Fiyatlarına göre fazlasıyla konfor ve donanım veren araçlar.ancak dediğim gibi motoruna pek bir şey yapılmıyor

Eren G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MBuğra Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hiç bir bilgim yok ama kıbrısta legacy sti gördükten sonra hep hayıflanmışımdır, keşke trye de gelseydi diye
    S401 ah olsada gözümüz bayram etse

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)