User Tag List

Sayfa 1/2 12 SonSon
36 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Cep Telefonları!!

Grs91
    Misafir

Cep Telefonları!!

arkadaşlar yolladığım linke bakın ve telefonların zararını bir kez daha anlayın.. gece yatarken telefonunzu kapatın baş ucunuzda bırakmayın taşırken gömlek cebinizie kalbe yakın yerlere koymayın , telefonla birisini ararken ilk biip sesi gelene kadar ve ilk biip sesini duyduğunuzda cok fazla radyason yiyoruz.. beyinde tümor, kanser vs. sebeb olabiliyor. fransadki akrabamız kanserden öldü, cep telefonu fabrikasında çalışıyordu..

http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=145065

Tech Moderator Schumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ya şimdi ben bu tarz olaylara inanmıyorum. O zaman Çamlıcada oturan insanlar TV vericilerinden dolayı çoktan hepsi kanser olmalıydılar. Ankara Radyosunun ana verici anteni yanılmıyorsam 10.000 cep telefonu gücünde yayın yapıyor ulusal olarak. Bunlar nie yapmıyo. Ki zaten 2.4 ghz halka açık frekansdır. Aklınıza gelebilecek bir çok ürün bu frekanstan yayın yapar yada bu frekans ile çalışır. Şimdi telefonları atsanda 3-5 telefon kadar daha sadece o frekansta yayın yapan aygıtlar var.
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
    Never drive faster than your guardian angel can fly
    106 RC - 106 GTI with 2 liter engine

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    telefonlar 2.4Ghz ilemi yayın yapıyorlar?
    KA Style

TechTurkey Dragger - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    147 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gercekten cok zararlı ama hicbirimiz malesef dikkat etmiyoruz.

Telefon basucumuzda, elimizde yatıyoruz resmen...
    @premiumparts / www.premiumpartstr.com

Premium Brands & Special Cars

OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Grs91 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar yolladığım linke bakın ve telefonların zararını bir kez daha anlayın.. gece yatarken telefonunzu kapatın baş ucunuzda bırakmayın taşırken gömlek cebinizie kalbe yakın yerlere koymayın , telefonla birisini ararken ilk biip sesi gelene kadar ve ilk biip sesini duyduğunuzda cok fazla radyason yiyoruz.. beyinde tümor, kanser vs. sebeb olabiliyor. fransadki akrabamız kanserden öldü, cep telefonu fabrikasında çalışıyordu..

http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=145065

Bizde buna benzer bir deneyı laboratuar ortamında gerceklestırdık. Yayılan bır habere gore iki adet gorusme yapan telefon arasına koyulan yumurtanın 65dk'da rafadan piştigi yonundeydı.

Denei gerceklesirdik 95 dkda rafadan yumurtlarımız hazırdı.

Sızde evınızde deneyın arkadaslar ıkı telefonu karsılıklı koyun arasına yumurta koyun ve ses transferı olmasını saglııycak en basıtınden bır radyoyu acın yanına bırakın ve deneyın
    KA Style

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    bu o kanser yapıyo bu kanser yapıo sunu yeme bunu yeme diyen erkan topuzdan sora arttı bunlar kannımca
    1881 - 193

Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Serencebey Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    telefonlar 2.4Ghz ilemi yayın yapıyorlar?
    pardon atladığım nokta. baz istasyonların merkezi ile ve birbiri arasındaki frekansları 2.4 ghz ve hatta üstü. telefonlar gsm 900 - 1800 standartlarındaki gibi 900 mhz yada 1800 mhz ile haberleşirler.
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI

Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bizde buna benzer bir deneyı laboratuar ortamında gerceklestırdık. Yayılan bır habere gore iki adet gorusme yapan telefon arasına koyulan yumurtanın 65dk'da rafadan piştigi yonundeydı.

Denei gerceklesirdik 95 dkda rafadan yumurtlarımız hazırdı.

Sızde evınızde deneyın arkadaslar ıkı telefonu karsılıklı koyun arasına yumurta koyun ve ses transferı olmasını saglııycak en basıtınden bır radyoyu acın yanına bırakın ve deneyın
    Ben WHO nun cep telefonlarının kanser yaptığına dair bir rapor yayınlamadığını biliyorum. Aksi durumları bilemiycem. Ayrıca bu enerjinin dağıldığı doğru ama güneşteki elektro manyetik atışların artık zayıflayan ozon tabakası ile tutulamadığını elektrikli ısıtıcıların ve yeni bilinen ufo larında bu senin sölediğin etkiyi yaptıklarını. Otopark kumandalarından oto alarmlarına kadar radyo frekansı yayın binlerce araç olduğunu vede telefonları hayatımızdan çıkarsakta bişiyin fark etmeyeceği gerçeği mevcutken ve insanların bence bu dalgalarada alışacaklar. Vücudumuz birazcık alışsın yeni nesiller bağışıklı doğsun
    Schumi.Projects

tool - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    telefonu cepte tasimanin sperm sayisini dusurdugu ve fizyolojisini bozdugunu hatirlatayim ayrica...
    Experience is what you get when you don't get what you want.

Kaan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Walla isteyen istediğini söylesin,istenen yayınlansın kesin ve net olarak görmeden kanıtlanmadan gözümle görmediğim şeye ben inanmıyorum.Cep telefonununda sağlık için zararlı olduğunu düşünmüyorum.
    Eğer bu kadar zararı olan bir cihazsa tüm dünyada kullanımı yasaklanmalı.Neden tüm dünyada kullanımı serbest biri bence bunu açıklasın?
    Tamamen zararsız demiyorum ama bu derece zararlı olcağına kesinlikle inanmıorm.
    Madem çok zararlı başka şeylerde yasaklansın.Uydu antenler yasaklansın,uçak radar sistemleri yasaklansın,radyo tw yayınları yasaklansın vs..vs...
    Wagon 911 / Ibiza Cupra / Polo GTi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yaw günümüzde radyasyon yaymayan bi elektirikli alet var mı? şu an karşısında oturduğumuz pc ekranı da radyasyon yayıyor.. ondan sakın bundan sakın, robinson crusoe hayatı yaşamalıyız o halde..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu testı deneyın ama bu kadar surede olması ımkansız

ben bunu 6 telefonla 15dk denedım banamısın demedı yayılma frekansındakı dalga boyu ne su anda bılmıorum hesaplamak lazım

gerek yok
    KA Style

Grs91
    Misafir
    Alıntı Kaan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Walla isteyen istediğini söylesin,istenen yayınlansın kesin ve net olarak görmeden kanıtlanmadan gözümle görmediğim şeye ben inanmıyorum.Cep telefonununda sağlık için zararlı olduğunu düşünmüyorum.
    Eğer bu kadar zararı olan bir cihazsa tüm dünyada kullanımı yasaklanmalı.Neden tüm dünyada kullanımı serbest biri bence bunu açıklasın?
    Tamamen zararsız demiyorum ama bu derece zararlı olcağına kesinlikle inanmıorm.
    Madem çok zararlı başka şeylerde yasaklansın.Uydu antenler yasaklansın,uçak radar sistemleri yasaklansın,radyo tw yayınları yasaklansın vs..vs...
    kardesım para var ucunda hemde baya bi yuklu sence yasaklarnırmı?? amerika kyoto yu ımzalmamasının sebebı usa ekonomisine 500 milyar dolar yuk bındırmesıymıs... :S hepımız olecez bu para sevdası yuzunden, ztn olcez de bu adamlar hızlandırıo ısı

TechTurkey cem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu testı deneyın ama bu kadar surede olması ımkansız

ben bunu 6 telefonla 15dk denedım banamısın demedı yayılma frekansındakı dalga boyu ne su anda bılmıorum hesaplamak lazım

gerek yok
    Ankara belediye otobusleri frenlerini etkiliomu kanka bu cep telefonları ?
    Bi ara Ankara'da baya bi tartışıldı diye hatırlıyorum bi otobus frenleri boşalmıştı, sebebe
    cep telefonu demişlerdi.
    " If everything seems under control, you're just not going fast enough. "

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    walla cep telefonları uzun yol otobüslerini etkilemiyo ona eminimde, belediye otobüslerine bişey diyemiycem.. uzun yolda millet dakka başı zart zurt konuşmasın ortamda gürültü olmasın diye otobüs aksamlarına zarar verir diyerek milleti uyutuyorlar.. bizzat gözlerimle gördüm şöförlerin ve hosteslerin alayanın cepleri açık otobüslerde...

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Uzun yol otobüslerini de belediye otobüslerini de etkilediklerine inanmıyorum bende.Uzun yol şoförlerinin hepsinin cep telefonu açık ki çoğu yolcu da açık tutuyor zaten.

Belediye otobüslerindeyse pil bitmediği sürece telefonunun kapatan görmedim takır takır işliyor hepsi.

tool - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    The study was conducted under the auspices of the University of Western Australia and based on samples collected from 52 heterosexual men. The samples were assessed using World Health Organization guidelines.

The study found that those men who carried a cell phone in their hip pocket or on their belt had lower sperm motility and a lower sperm concentration than men who carry a mobile phone elsewhere on the body.
    http://www.consumeraffairs.com/news0..._motility.html
    Experience is what you get when you don't get what you want.

Shadow_Dancer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    37 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Otobüsü felan bilmem ama kesinlikle uçakta açmayın arkadaslar

Yaşım çok genç bi uçuşuma denk gelirseniz hep beraber gideriz Allah korusun
    Tango-1 never dies.

Tugral - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    onu bunu bilmem bi ara 7 saat konustuğum olurdu kulağımın ısındığını bilirim Şimdi az kullanıyorum
    Dört tekerlekle uçar gider kelebek gibi
    Otobanlarda açar renk renktir çiçek gibi
    Güzel havada var mı onunla gezmek gibi
    Ayağı yerden kesen güzellik otomobil

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)