Evet arkadaşlar akşama çorluya geçeceğim bir iki arkadaşla buluşacağım gelmek isteyen ?
Evet arkadaşlar akşama çorluya geçeceğim bir iki arkadaşla buluşacağım gelmek isteyen ?
''Kenji Kita'' Adamsın...!
Saat kaç gibi buluşuyorsunuz başkan ? Ayarlayabilirsem katılmak isterim
Dostum ben 7 gibi totale gecicem erdal felanda iftardan sonra gelecek sanirim
Ben merkezdeyim. Çorlunun içini pek bilmiyorum açıkcası. Saat 8 gibi dükkanı kapatıyorum. Hazırlandım ettim saat 9:30da orda olurum büyük ihtimal. Evdekilerin benden habersiz programı yoksa. Duruma göre paslaşalım başkan. Özelden numara bırakabilirsen gelirken ararım. Zaten tekirdağ da yeniyim. Çorlunun içinde bi kaybolursam soluğu edirnede alırım![]()
Çok eğlenceli bi gece oldu gelen herkese teşekkürler
Özellikle kivanç abi silivriden atladi geldi cok memnun oldum abi yine bekleriz![]()
Video cekenler paylassin biraz konuya renk gelsin.
Satîlık 2.5 wrxnöbetciyim yarin videolari eklerim
Ayriyettende kivanc abimize silivriden geldigi icin batuhan kardesimede tekirdagdan geldigi icin tesekkurler.
Hergün Çorlu'da sıkkınlıktan ölürüz tam bi gün Çorlu'dan çıkarız hareket olur![]()
Sizin Maymun Olmanıza Darwin de Şaşkın.
Belly Detail
hemen hemen hiç tasvip etmedim bu olayışakası bir yana bi gece daha ayarlayalım en uygun zamanda
Sizin Maymun Olmanıza Darwin de Şaşkın.
Belly Detail
Aynen bu haftadan sonra bir gece daha düzenlenebilir bizde geliriz senlik olur![]()
MK I Turbo Focus
MK II Turbo Mondeo
Mapper Bladerk
Special Ford Service & Original Spare Parts & Ford Performance Parts
Tekirdağdan Çorluya çok hevesli gelirken ;
POLO GTI 0-160 ONBOARD - YouTube
Çorluda elimize verilirkene ;
POLO GTI 180HP vs MEGANE RS 260HP | Funny- YouTube
Kıvanç abiyle kapışırken ben ve gümrah arkanızdaydık. Emirhan çekiyor sanıyorum . Onun için sizle geldim. Aksiyon bitti bi baktım emo sinema izler gibi izlemiş sadece![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)