Sahiplerine geçmiş olsun üzücü bir olay, bu aralar kaza olayları çok olmaya başladı. 1 kişi ağır 2 kişi yaralıymış Allah Acil şifa versin.
Beton korkuluklara çarpan araç takla attı: 2 yaralı (Özel)
Sahiplerine geçmiş olsun üzücü bir olay, bu aralar kaza olayları çok olmaya başladı. 1 kişi ağır 2 kişi yaralıymış Allah Acil şifa versin.
Beton korkuluklara çarpan araç takla attı: 2 yaralı (Özel)
geçmiş olsun ya geçenlerde e5 de peş peşe gidiyodukallah şifasını versin.
In vtec we trust.
"Birilerininde Anitkabir'i beklemesi lazim." Behzat Ç.
"Dude I almost had you." RIP Paul Walker.
Mapped by Dr. Ecu
Rebuilt by Hizli Rektifiye
Powered by Sistem Honda
Arkadaşlar üyelik arkadaşımın kazayı yapan şahıs benim ağır yaralı yok Allaha şükür araç sahibi arkadaşımdı bende eski eds typer ın sahibiyim arkadaşımın arabasıydı ben kullanıyodum talıhsız bı sekılde kafa koptu fınalınde durmak ıcın duvara dokunmak ısterken taşa takılıp takla attık hayırlısı buymus
K20Z4 FN2 TYPE'R
R - 15655
geçmiş olsun kardeş...Kazaya bakılırsa tayyar da sağlammış hiç bukulmemiş tavan falan.Büyük geçmiş olsun tekrardan sizde hiç birşey yoktur umarım
Thanks to
TURBO ZONE
REMAPS
Cok gecmis olsun sizde bisey olmamasi cok sevindirici.
Sizin Maymun Olmanıza Darwin de Şaşkın.
Belly Detail
Allah can sağlığı versin mal yerine koyulur çok geçmiş olsun çok sevindim kaza yapan kişinin buraya yazmasına iyiyseniz sıkıntı yok zaten...
Allah korumuş Allah daha beterinden korusun geçmiş olsun
34VB2882 Hb Stock VTEC
Nazar Duası بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِ وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْنا"" وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ ح
büyük geçmiş olsun ağır yaralı veya ölüm haberi olmaması büyük sevindirici haber mal gider can önemli allah beterinden korusun
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)