Arkadaşlar aracımı 65 yaşında ilk sahibi bir amcadan aldım Eşiyle beraber kullanıyorlarmış daha çok eşi kullanıyormuş,Zaten araç eşinin üzerineydi.Amcanın kendine ait asıl kullandığı aracı 94 Vecra GT.
Bu zamana kadar hiç modifiye yüzü görmemiş ellenmemiş koklanmamış bir araba Kızlığını bu ay ben bozdum.2012 Ekim ayında aldım.Yaklaşık 9 aydır zır stok biniyordum ama artık fazla dayanamadım işlemlere başladım.
Aracım 3parça boyalı park halinde olan süretmelerden oda.180 küsür binde şuanda.Orjinal KM si,o yüzden kafam rahat.Piyasada 120 130 binde geçinenlerden değil.Zaten aracın içini dışını yakından görün en fazla 90binde dersiniz.Arac sürekli uzun yol yapmış.Amcanın çanakkalede yazlığı varmış.''Hanımla her ay 2 defa çanakkaleye gider geliriz'' dedi.Bende aracın kondisyonundan belli uzun yol yaptığı dedim.Taktir edersiniz ki bu aracımda da inanılmaz emeğim var ve maddi olarak fazlaca masraf ettim.Burda yazmıyim oha dersiniz.Zaten yakın çevrem ne kadar masraf ettiğimi çok iyi biliyor.Rahat duramıyorum araç hatasız olana kadar uğraşıyorum.Ufak tefek işleri kaldı benim gözümde o da. Arka bagaj kilit arması,dumanlı film(AC saxo) vs..
Arac fabrikasyon bir arabaydı gecen aya kadar ben sadece eksoz ve filtre sistemi yaptım.Sisleri halen daha uzunlarla yanıyor.Bozmiycam merak etmeyin
Aracın tamponları,dodikleri ve marşbiyelleri boyasız olduğu için yakından bakınca yorgunluk vardı ve en son gecen hafta oraları boyattım ve 48 lik paslanmaz crom boru çektirdim.Ya aslından o kadar çok iş yapıldııki araca burdan yazmayla bitmez.Bu ay Muayene yapıldı(6ay vardı bitmesine),Ne bileyim işte kaba taslak kuaför,pasta cila,yürür aksam ve motor full bakım,aracı basma işleri,amortisörler sertleştirildi,direksiyon kutusu revizyon yapıldı.Servisten Sıfır laguna lip alındı....Neyse bunlar inanın yaz yaz bitmez çok iş yapıldı..
Sayfa 8 Güncel foto..
VAREX + 48 lik düz Crom boru takılıyor
Daha ekleyeceğim resimler var onlar evdeki pc de.Musait oldukça ekleyeceğim.
Şimdiden güzel yorumlarınız için teşekkür ederim.