User Tag List

Sayfa 1/3 123 SonSon
44 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Kartalda Daire hk.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Kartalda Daire hk.

Merhaba arkadaşlar,

Kartal'da 18 katlı residence 3+1( 110 m2 civarı, net), sosyal aktiviteleri ve otoparkı vvs bulunuyor.Topraktan 450.000 Tl talep ediliyor.Bu piyasanın içinde olanlar vardır muhakkak yardımcı olursanız sevinirim.Uygun mudur?Aciliyeti vardır...

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    hangi firma ???
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

aLLen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kartal'ın nerdesin de önemli olan bu x bi tri viri bi firmaysa değmez ?
    34VB2882 Hb Stock VTEC
    Nazar Duası بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِ وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْنا"" وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ ح

kadir jdm civic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kartalda bu kadar degmez kesınlikle öyliyeyım gecenlerde bir abimizle sohbet ettik.

özer abimiz amcasına ve eniştesine , maltepeden ve suan ki avrupa konutlarından 235 bın liraya projeden ev alıyorlar ikisininde inşaatına aynı anda başlanıyor 2 senede de ikiside bitiyor bittikten sonra avrupa konutlarındaki evi 430 bın liraya satıyorlar maltepedeki evi 270 e zor satıyorlar. suan kendı patronumunda avrupa konutlarında evi var 500 600 bın liradan bahsediyorlar.

bir yere yatırım yapıcaksan iyi araştırım iyi prim yapıcak yerleri bulacaksınki paranın üzerine para koyabilesin.
    MSG GARAJ ANTALYA MUSTAFA GENÇ

PROMINENT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kartala o para korkunç çok...
    Kork!!sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak...

63owen63 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Suleyman atakoyden falan dusunmuyor musun?
    Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot

Instagram : mehmetguliaytar

korkmazz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kartal yerine maltepe nish adalardan da bakabilirsiniz muhteşem bir manzarası var ve sitenin içinde aradığınız hersey var market tekel vs..

freelife - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    nish adalarda fiyatlar uçuk olmaya başladı onun yerine fuaye deniz yapılıyor bence ona bakın ve inanın fiyatlar katlaya katlaya gidiyor burda ..( bende aynı yerde ikamet ediyorum ) veya narkule ..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yorumlar icin teşekkürler düşününce bana da fazla geldi .
    Mehmet hocam detayları konuşalım.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı freelife Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    nish adalarda fiyatlar uçuk olmaya başladı onun yerine fuaye deniz yapılıyor bence ona bakın ve inanın fiyatlar katlaya katlaya gidiyor burda ..( bende aynı yerde ikamet ediyorum ) veya narkule ..
    Baktım ancak fiyatlar 3+1 e göre uçuk bütçemi de aşıyor haliyle.

MBuğra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    36 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Topraktan o fiyat fazla değil mi? İstanbul'un semtlerini çok bilmem ama kendi ailem ıspartakule'de bizim evler 4'den 3+1 i 360.000 a aldılar.
    "Korkmadık, savaştık"

KOSEREN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaslar kartalda 450.000 artık uçuk bir rakam değil.Sahsen bende Kartal da bi daireye o kadar para vermem fakat özellikle sağlam firmaların yaptığı projelerde bu fiyatlardan alınıp satılıyor

freelife - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı KOSEREN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaslar kartalda 450.000 artık uçuk bir rakam değil.Sahsen bende Kartal da bi daireye o kadar para vermem fakat özellikle sağlam firmaların yaptığı projelerde bu fiyatlardan alınıp satılıyor
    sana katılıyorum bu konuda ama bu konu uzar ve mındar olur diye düşüncemi açıkcası belirtmek istemedim..kartal için açıklanan projelerden sonra birkaç yıl sonra daire almak çok zor olacak ( fiyatların çıkması açısından ) . sahil projeleri ve adalet sarayı gibi projeler zaten fiyatları tavan yaptı ve devamıda geliyor gibi..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Haliç port 1,5 milyona ihale edildi ya 450K ciddi bir rakam.. Bizim ofis Maltepe'de neredeyse her gün de kartal'dayım.. DAP yapı bayağı aktif oralarda lakin benim şahsi fikrim değmez.. Palmiye sitesi çok hoş ama Kartal abi biraz daha git güzelyalı, gebze neredeyse..

fastchild - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    arkadaşım geçen sene aldığı daireyi 1-2 hafta önce aldığı fiyattan +80.000 lira ya sattı maltepede nish adalara yakın bir sitede çok prim yaptı buralar eskiden çöp düküyorlardı şimdi milyarlık daireler dikildi

Kartaldada durum aynı şu son 2-3 yılda bu çevrede fiyatlar çok yükseldi ataşehirin dibi fındıklıda bile site felan değil yeni tek apartmanlar ve onlarda bile 2+1 daireler 150+ fiyatlarda

benim hani siteden ev alacak bütçem olursa ya Nish adalardan yada Nish adaların hemen altında Adatepe-Seyrantepe-Yeşiltepe gibi siteler var onlardan alırımki yakında onlar çook prim yapacak Fuayeler , Migroslar , Spor salonları , marketler , kuaförler , eczaneler , okullar kolejler felan oldukça dolu bir ortam oldu o çevre konum olarakta çok güzel sitelerin hemen arkası çam ormanları deniz manzarasıda az çok var kimisinde
    Alıntı Ufuk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kanka sen çekirdekten yetişme bi manyaksın belirtiyim dedim
    -Now-34 K 3862 E34 5.20 1996 CosmosSchwarz " Sumfang Edition "

aybarsdnr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cookies Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Haliç port 1,5 milyona ihale edildi ya 450K ciddi bir rakam.. Bizim ofis Maltepe'de neredeyse her gün de kartal'dayım.. DAP yapı bayağı aktif oralarda lakin benim şahsi fikrim değmez.. Palmiye sitesi çok hoş ama Kartal abi biraz daha git güzelyalı, gebze neredeyse..
    haliç port 1.5 milyona mı ihale edildi?

İnşaat firması, inşaatın yeri vs. çok önemli. bana bu bilgiler hakkında pm atabilir misiniz?

ÖNDE-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kartalda 450bin tl edicek yerler var etmicek yerler var ben kartalda oturuyorum ve oturtugum güzergahta eden yerler var ve şöleki 4-5 sene içinde tam ir yatırım yeri olucak çünkü boş arazileri fazla öncelikle kartal köprüsünden aşağı inerken eski oto pazarının olduğu devasa arazi var yakında büyük bir yapılanma dedikoduları dönüyor ikinci arazi kartal ile pendik arasında kalan sahile yakın olan eczacıbaşına ait devasa arazi orayıda eczacıbaşı kendi bünyesinde site halinde yakında yapıcak üçüncüsü eski çimento fabrikasının olduğu arsa araplar aldı denildi daha ne olucagı belli değil dördüncüsü mutlu akünün eski fabrika arsası benim bildiklerim bunlar yani büyük arsalar olmakla beraber 4-5 sene içinde büyük bir yapılanma bekleniyo desem daha dogru olur gayrimenkul fiyatlarıda tavan yapıcagı kesin yatırım için şu an düşünebilicek bi mevki ama e-5 in alt tarafları

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı cookies Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    9 palmiyelerden en baştaki hala boş sanırım depremde hasar gördü oturulmaya uygun değil diye

yanlız şahsi görüşümdür Kartal etmezse Güzelyalı felan hiç etmez tabi ben eskiye göre konuşuyorum şimdiki durumu bilmiyorum tam ne derecede durum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı ÖNDE-R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kartalda 450bin tl edicek yerler var etmicek yerler var ben kartalda oturuyorum ve oturtugum güzergahta eden yerler var ve şöleki 4-5 sene içinde tam ir yatırım yeri olucak çünkü boş arazileri fazla öncelikle kartal köprüsünden aşağı inerken eski oto pazarının olduğu devasa arazi var yakında büyük bir yapılanma dedikoduları dönüyor ikinci arazi kartal ile pendik arasında kalan sahile yakın olan eczacıbaşına ait devasa arazi orayıda eczacıbaşı kendi bünyesinde site halinde yakında yapıcak üçüncüsü eski çimento fabrikasının olduğu arsa araplar aldı denildi daha ne olucagı belli değil dördüncüsü mutlu akünün eski fabrika arsası benim bildiklerim bunlar yani büyük arsalar olmakla beraber 4-5 sene içinde büyük bir yapılanma bekleniyo desem daha dogru olur gayrimenkul fiyatlarıda tavan yapıcagı kesin yatırım için şu an düşünebilicek bi mevki ama e-5 in alt tarafları

oto pazarının arsası Ağaoğluna ait diye biliyorum abi
    (Offtopic=abi senin arabanın stopları siyah taban ledli felanmı ?? )

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)