User Tag List

Sayfa 1/5 123 ... SonSon
88 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Modlu Araç Projesi Nerde ve Nasıl Cizdirilir..

mehzent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Modlu Araç Projesi Nerde ve Nasıl Cizdirilir..

Arkadaşlar dun gece yeşilkoy sahıl yolunda gıderken anons edılerk cevrıldım ve asayiş ekibi tarafından yapıldı bu cevrılme daha sonra trafık ekıpleri çağrıldı ve benı hava alanın ordaki kavşa getırdıler tam 6 ekıp otosunun içinde buldum kendımı birden yaklaşık 1,5 saat boyunca derdımı anlatmaya çalıştım amacımızın ne olduğunu niçin bunları yaptığımızı fakat hepsı boşa, bu arac trafıkten men edılecek herşeyı soktureceksınden başka bi cevap alamadım daha sonra tekrar tekrar arabanın ozelıklerını gostere gostere analtarak arabanın bi show car olduğunu analtmaya calıştım en son başkomser bıraz anlayış gostermeye başladı fakat bana dediği sende tam bir gazcı tıpı var sımdı senı salsam cıkıp e5 e cıkıp makas ata ata gıdıceksın dedı ( yanı bu tarz adamlar yzune hepımızın canı yanıyor) bızım en buyuk sorunumuz bu ve abartı egsoz seslerı dedı aracı ordan dırek otoparkıma goturceğime dair soz verdım ve benı serbest bıraktı 1,5 saatın sonunda ve neler yapmam gerektiğini anlattı bir makıne muhendısıne arabanın projesını cızdır ıstanbul valılığıne gıt ozel ıznını al daha sonra gezebılırsın dedı bunla ılgılı bılgısı olan arkadaşlar varsa nerde nasıl yapılacağı konusunda yardımcı olurlarsa sevınırım....

Safak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eksoz varsa ve ses çıkıosa sök... Ses olmadıkça pek sorun olmaz

mehzent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    egzosla biticek iş değilki keşke ole olsa...Teknık değişiklik olduğu anada her sekılde bağlanılabilir araban..

Göki,ZD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    3 ay içinde 9 kere bağlanmış ve en sonuncusu bahçemden alınan birisi olarak

büyük geçmiş olsun.

proje çizme işlemi çok pahalı bi işlem diye biliyorum proje çizdirmek sorun değilde asıl sorun resmi kurumlarda onaylatmak soun ona bağış buna buğış derken ortaya çıkan rakam hay anasını dedirtiyor.

aynı şey benim başıma geldi umarım sende aynı sorunları yaşamazsın

ben geçen sene ümreniyede bi kapalı otopark da 2 araç foto çekilirken abartmıyorum 10 tane polis arabası terörist muamelesi şeklinde etrafımızı sardılar.arabalarda sadece egsoz var
    ama
    tutanakta far,stop,jant,cam film,tamponlar,marşpiyel ve motor içi modifikasyondan dolayı gece 2 de otoparkda bulduk kendimizi ne kadar bu arabalarda sadece egsoz var siz napıyosunuz desekte adamların elindeydi herşey neyse sabah ola hayrola dedik ve sabah müdürlüğe gittimizde büyük şok gidin jantınızı tamponunuzu far stop ne varsa orjinale çevirin öle gelin dediler biz nekadar orjinal desekte yok kardeşim yok 3 günün sonunda bi çelenk yıldızlı bi akıl verdi yetkili servisten bi usta alın gelin dedi yalnız istekleri yine bitmedi gelen servs yetkilinin o firmada kaç senedir çalıştığını maaş bodrosu en belirgin kanıt olarak ve servis müdürünün gelicek ustanın yetkili olduna dair bi belge kaşe ve imzalı istedi de istedi yani
    sonunda ustayı alıp gidebildik otoparkda 2 polis ve otopark görevlisinin önünde sadece egsoz ve angelların orjin olmadını kanıtladık bu parçaların değişiminde araçların trafiğe çıkabiliceni kanıtladık ve 4 gün sonunda araçlarımızı çıkardık.ödediğin cezalar çektiğin çile yettide arttı ve sonunda ben uzunca bi süre arabayı çıkarmadım soğudum arkadaşımda arabayı sattı böle iş olmaz diye ben bağlanmadan çok çektim o yüzden gezdiğim yerler belli değişik bi yere gidiceksende egsozu söküyorum vidalı yaptım yatıyorum altına söküyorum
    Alıntı B.Aktepe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Para harcayan geçer, dua ile anca maneviyatınız güçlenir, aracınız güçlenmez.

MiaMi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu sabah hiç yapmadığım şekilde semt içinde gaz açtım. Bi 307 Sport yüzünden egsoz takmış yanımdan uzadı sağa çekti. Tam yanında iken 1.ci vtesde kesiciye girdim adamın suratına bakarak 50 mt. ilerde ekip otosu çıktı sokağın içinden "Trafik" yanımda ne ehliyet ne ruhsat ne cep telefonu kahvaltı almak için pastaneye çıkmıştım. Neyse ilk tepki evraklar yok dedim in dedi arabadan aldı arabayı çekti 10 mt. ileriye neyse ne bu egsoz dedim bu sadece haftasonları kullanılan bir araç izmit körfez pistine gidiyorum. Güldü bağlıyorum dedi. Neyse allahtan semtte tanıdık çok arabayıda biliyorlar bi berber abimiz arkamdan egsozun değişmesi lazım diyince direk ona döndüm ne diyorsun abi sen diye.Meğerse ben ona doğru gideyim diye öyle demiş. Göz kırptı bi el işareti ile halledersin demeye getirdi. . Polis bindi arabaya dedim bu kuvvetli araba 3.000 deviri geçmezsen sesi çıkmaz inadına basıyor oda. Geldik evin önüne evrakları gördü neyse gidiyoruz otoparka dedi. Hemen kömürlükten orjinal egsozu çıakrttım dedim takacağım bunu takmazsammda bu sesi kesecek bi parça var egsoza onu takacağım dedim götürme parka. Neyse o zaman ceza yzıyorum dedi 160 YTL onuda yazması kötü tabi. Evin önünden 50 100 mt ilerledik bir daha olmaması kaydı ile anlaştık orda. Eve geldim bende en kısa zamanda silencer yaptırıyorum egzos'a . Görüntü değilde sese takıldı adam. Ama haklı filtre düz boru egsozlu bir vtı 'ın sesini kesicide az çok duymuşsunuzdur. Kendime kızdım doğrusu. 307 li çocukta ara sokaktan dolaştı 200 mt önümüzden caddeye çıkıp gitti. Az kızmadım kendime.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu aralar yeşilköy bakırköy florya ve ataköy deki ekipler egzoslu araba gördüğü anda baglayacaklar bilginize özellikle film ve egzos bana denilen bu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla 3 kere fln çevrildim hem egzos hem hava filtresi hemde cam filmi var hiç birinde daha polis bişey dmeedi

sanırım görevli yazısından kaynaklanıyor bu olay

TechTurkey Dragger - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    147 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Proje cizdirmek gercekten ugras veren ve masraflı bir is...

Tam olarak nasıl oldugunu, neler yapılacagını bilen yok.

Bu arada proje de cizdirsen, egsozdan dolayı seni baglama hakkı var.

Proje cizdirdim ben gazlaya gazlaya giderim diyemezsin.

Yesilköy sahil yolunda gece 2de beni de cevirdi, düsün dizel araba zerre ses yok, egsoz cok büyük soba kadar ceza yazıcam falan, polis arkadasım halletti devam ettik.

Herseye takıyorlar kısacası, Tekirdaga gittim dün aksam polisin önünde ne yaparsan yap ses cıkarmıyorlar, ne filme ne görüntüye ne sese hicbir tepkileri yok. Gidip orda yasamak geliyor artık icimden
    @premiumparts / www.premiumpartstr.com

Premium Brands & Special Cars

OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH

sülüman
    Misafir
    sabahaleyin bakırköye gidecem arcın ufak tefek kaporta işleri vardı aksmadan emeneten eski farlarımı fln taktım içini siyaha boyamıstım .polise adre sormya yanastım farların yanıyo dedi öntarafa baktı bu farlar niye siyah .(içini boaymıstım) arka lamabalar kontrol ediyo.önde plaka niya yok. bunun arka sisleri yanmıyor (frene bagalmıştım) yarım saat urastım dedim lanet olsun .demek egzoslu fln bi araba olsa yanmıştık .geç kalıyoduk az daha

Safak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı sülüman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sabahaleyin bakırköye gidecem arcın ufak tefek kaporta işleri vardı aksmadan emeneten eski farlarımı fln taktım içini siyaha boyamıstım .polise adre sormya yanastım farların yanıyo dedi öntarafa baktı bu farlar niye siyah .(içini boaymıstım) arka lamabalar kontrol ediyo.önde plaka niya yok. bunun arka sisleri yanmıyor (frene bagalmıştım) yarım saat urastım dedim lanet olsun .demek egzoslu fln bi araba olsa yanmıştık .geç kalıyoduk az daha
    Sen çok şanslıymışın...Halamın arabasını (kapak jatlı orj VW Polo) götürüyorum, tam evlerinin karşısındayım ancak karşı sokağa giriş yok, bir de trafik ekibi duruyor... Durdum, "memur bey karşı sokağa aracı bırakıcam, terse girmem lazım sorun olmaz ise" dedim. Yok dedi olmaz geç... O anda...

Memur: Emniyet kemerin takılı değil, Muzaffer kemer takılı deği,l yaz...
    ...Nasıl
    Memur: Kemerini takmamışsın...
    ...Zaten duruyorum
    Memur: Ters yöne giriosun farkındamısın?
    ...Sen ne diosun
    Memur: Tamam al cezanı git?
    ... film koptu tabi

52 lira kitlediler

sülüman
    Misafir
    Alıntı Safak-e30 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sen çok şanslıymışın...Halamın arabasını (kapak jatlı orj VW Polo) götürüyorum, tam evlerinin karşısındayım ancak karşı sokağa giriş yok, bir de trafik ekibi duruyor... Durdum, "memur bey karşı sokağa aracı bırakıcam, terse girmem lazım sorun olmaz ise" dedim. Yok dedi olmaz geç... O anda...

Memur: Emniyet kemerin takılı değil, Muzaffer kemer takılı deği,l yaz...
    ...Nasıl
    Memur: Kemerini takmamışsın...
    ...Zaten duruyorum
    Memur: Ters yöne giriosun farkındamısın?
    ...Sen ne diosun
    Memur: Tamam al cezanı git?
    ... film koptu tabi

52 lira kitlediler

seninki tam komediymiş .benim yanımda allahtan kız arkadasım vardı.dedim bak sınava yetişecem kız zaten delirdi bi daha senin araban binmöicem . ya diyom gec kalıyoruz anlassan .zaten dedi dua et arkadasına yoksa simdiye cektirmiştim.

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    benim de bir farım yanmıyor diye bağlamaya kalkmıştı , karnı acıkmış tabi..

yusufbatırel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    .................

sülüman
    Misafir
    Alıntı Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    benim de bir farım yanmıyor diye bağlamaya kalkmıştı , karnı acıkmış tabi..

sölemiyim dedim ama kahvaltı yapmaışlar zarf atılar bana .20 ytlmi aldılar .verirken ben utandım ama

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    arkadasım basına gelen yarılmıstım
    standartken Ctr ile
    tampon var marpiyel var kanat var
    -abi standart
    egzoz var 2 cıkıslı
    -abi standart
    nası standart fordun bole bi modelimi var
    -memur bey ztn bu ford deil honda
    1881 - 193

OmerRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ışıkta bekliyorum. yeşilyandı çıktım sola döndüm yola çıktım yanımda da başka bir araba vardı. sonra o geçti polis beni durdurdu....

- az önce kırmızı ışıkta geçtiniz
    - hayır geçmedim
    - sende geçmiş gibi bir tip var
    - hayır geçmedim yemin edebilirim
    - tamam peki üstünüzde kırmızı tişört var belki ondan bize öyle gelmiştir
    - :S
    Azim Oto Özel Ford Servisi
    http://www.azimfordservisi.com/

CaNeR54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    PoLis bu takmak isterse 1001 şey buLur

Bizim de bi abimizi durdurdu poLis vectra da blow off wardi dedi bu ses ne ötüp duruyor dedi fabrika çıkışı iyi dewam et

NitroJunkie - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yurdum polisi sesi fazla çıkan ferrari dışında bde stock kanatlı STİ bağlıyor..

Bi kaç arkadaş artık yanlarında arabanın kaşeli katoloğu ile dolaşıyor gariplerim..

Sanki forumdan birisi bu proje işini yaptırdı yada yaptıracak gibiydi galba.Nooldu bilen varmı?

Bu gidişle sonumuz kötü valla..

TechTurkey M_PROJECT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    konu temizlendi , tekrar devam edebilir
    Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)