Arkadaşlar dun gece yeşilkoy sahıl yolunda gıderken anons edılerk cevrıldım ve asayiş ekibi tarafından yapıldı bu cevrılme daha sonra trafık ekıpleri çağrıldı ve benı hava alanın ordaki kavşa getırdıler tam 6 ekıp otosunun içinde buldum kendımı birden yaklaşık 1,5 saat boyunca derdımı anlatmaya çalıştım amacımızın ne olduğunu niçin bunları yaptığımızı fakat hepsı boşa, bu arac trafıkten men edılecek herşeyı soktureceksınden başka bi cevap alamadım daha sonra tekrar tekrar arabanın ozelıklerını gostere gostere analtarak arabanın bi show car olduğunu analtmaya calıştım en son başkomser bıraz anlayış gostermeye başladı fakat bana dediği sende tam bir gazcı tıpı var sımdı senı salsam cıkıp e5 e cıkıp makas ata ata gıdıceksın dedı ( yanı bu tarz adamlar yzune hepımızın canı yanıyor) bızım en buyuk sorunumuz bu ve abartı egsoz seslerı dedı aracı ordan dırek otoparkıma goturceğime dair soz verdım ve benı serbest bıraktı 1,5 saatın sonunda ve neler yapmam gerektiğini anlattı bir makıne muhendısıne arabanın projesını cızdır ıstanbul valılığıne gıt ozel ıznını al daha sonra gezebılırsın dedı bunla ılgılı bılgısı olan arkadaşlar varsa nerde nasıl yapılacağı konusunda yardımcı olurlarsa sevınırım....