sen kalk otobandaki trafiği kapatıp drag yap! bu yetmezmiş gibi birde yol tutuşunu arttırmak için asfaltı ısıtmaya bak.zaten polis ha geldi ha gelicek diye götünden soluyorsun.. yemin ederim beyin yok bunlarda.
sen kalk otobandaki trafiği kapatıp drag yap! bu yetmezmiş gibi birde yol tutuşunu arttırmak için asfaltı ısıtmaya bak.zaten polis ha geldi ha gelicek diye götünden soluyorsun.. yemin ederim beyin yok bunlarda.
ıkısıde kırıldı laaa hahahah amma komık durumu dusmusler
facebook: hasan serdar şengül
instagram: hasan_serdar
ECUPROJECTS PERFORMANCE-CHİPTUNİNG AKSARAY BAYİİ
Izledigim zevkli videolardandi, ama her denemede boyle kiriyolarsa isleri cok zor.
In vtec we trust.
"Birilerininde Anitkabir'i beklemesi lazim." Behzat Ç.
"Dude I almost had you." RIP Paul Walker.
Mapped by Dr. Ecu
Rebuilt by Hizli Rektifiye
Powered by Sistem Honda
bir çok yarışları polis baskını yüzünden başlamadan bitiyor yada araçlar bozuluyor falan ama iyi yarış çıkarttıkları da var. full ekipman geliyorlar zaten.. sanki piste gider gibi sokak yarışına gidiyorlar.![]()
Ben gerildim videoyu izlerken![]()
SBC Nitrous Chevy Malibu vs BUM DSM Talon - YouTube
link eklemeyi unutmayalım arkadaşlar.
*10ur_K Nickli Üyeden Alıntı
iamtaiboogie efsanedir adamlar haber kanalına çıkmışlar helikopterle takip ediyolar falan ayrı bi dünya![]()
Duydum bunlari benden 45 dakika uzakta Bronx'ta ama cok sakat hallerdeler. Yani polisi gec guvenlik acisindan sacma sapan bi durum var.
///Mürüvvette endaze olmaz.
1.52 ne kalktı o siyah ama ya mermi gibi sonunda getiremedi zatenyalnız siyahın ses miniks hulktan farksız geldi kulagıma
Talon 'da maşallah zebellah gibi, 2 oda bir salon. Malibunun yanında bile ufak durmamış
Herifler manyak![]()
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
talon çok güzel gidiyordu hakkını yememek lazım.Bunları izledikce anlıyorum ki Bi deli biz değilmişiz![]()
çok iyi tüpde var![]()
Boşunamı Şehit Oldu O Kadar Vatan Evladı
Uyanmak Gerek Uykulardan Artık