Yazılanların ne kadar doğru olduğunu siz düşünün.
![]()
67 km ıle radara gırmısım selımpasa. ben arabamı bosa atsam 80le gıdıo zaten 50 km radar mı olur.
Bunların haksız oldugunu kanıtlamak ıcın ne yapmamız gerekır ?
Arabacı - Kaportacı
"Dubalara çarpıp, dur ihtarına uymayıp, üzerimize sürerek aniden sol şeride geçerek trafiği tehlikeye sokmak."![]()
Son 10 yıldır cezam yoktu, geçen 1 ay da 3 tane ceza yemişim. 90km ve 102km ile radar , toplamı 500 TL. Bir de çevirmeden kaçmışım görünüyor , arkamdan yazmışlar 500 TL de o. Ne kadar kolaylaşmış ceza yazmak...
selimpasa feci.. 50km tabelasina pusu atiyorlar.. catir cutur dayiyorlar.. ben bunu bildigim icin yavas gidiyorum ve yavas gidiyorum diye sellektor korna ustume kirmalar yasiyorum.. Adamlar anlamiyor ki bir bildigim var mal miyim 50 ile gidiyorum!
Buyukcekmece-Selimpasa hattindaki yolda her yerde limite uyun, gunduz ozellikle %80 ceza yersiniz. Bu tamamen tuzak olayina dondu artik baska birsey degil.
Biriside Bağdat Caddesinde 56km/h hız ile 166TL ceza ödemiş...
Ne oldu yine, saldırmaya başladılar, abuk sabuk cezalar gönderiyorlar.
Cadde de EDS uygulamasi baslayacakti, muhtemelen baslamistir. 50km hiz siniri var sehir icinde, 50'yi geceni sobeliyorlardir.
Cadde'de oturupta cadde'de gazlayan arac zaten yok denecek kadar az, ne kadar sacma sapan adam varsa haftasonu iniyorlar sehire, ne kadar amelelik varsa yapiyorlar sahilde ve cadde'de, yarattiklari huzursuzlugun ceremesinide biz cekiyoruz. Ayar oluyorum.
Burada bu tarz insanlar varsa onlara mesajim "Gidin kendi mahallenizde gazlayin, orada mevzu cikartin. Sizin yuzunuzden bize uzayli muamelesi yapiyor polisler..."
Hayir kacacak biryerde yok, caddeyi kullanmayali cok zaman oldu, ara sokakta bile polis spor arac gorunce sanki maden bulmus gibi aciyor isiklari sirenleri hemen mevzu yaratiyor saga cek diye. Stock aracimin baglanmisligi var sirf bu dallamalar yuzunden. 10-12 sene once boyle birsey yoktu, ne olduysa son 10-12 senede oldu zaten...
You call it turbo lag , i call it foreplay ...
1 ayda 6 defa ceza 1 kere araba baglattim omrumde bukadarini bi arada gormedim =) hizini alamayip eve gonderdikleri haric
鉄の男 (ironman)
[SIGPIC][/SIGPIC]
私は車を買いたいとミラーで迷子に
E-5de sıkıla sıkıla 70 ile gidiyorum çok şükür ceza gelmedi daha. Kumburgaz Selimpaşa civarında 50 km gezici radar var. sağdan 70 ile gidiyorum doblo connect tarzı araç sollamıyorum. Ceza yemeden geçeririz inşallah yazı![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)