Kaç yıldır yazlari Kuşadası'na geliyorum fakat bir tane bile düzgün bir yikamaci bulamadim. Genelde burda kendim yıkıyorum fakat düzgün bir yer tavsiyesi olursa güzelce bi ic dış temizletiyim. Var mi önereceğiniz bir yer ?
Kaç yıldır yazlari Kuşadası'na geliyorum fakat bir tane bile düzgün bir yikamaci bulamadim. Genelde burda kendim yıkıyorum fakat düzgün bir yer tavsiyesi olursa güzelce bi ic dış temizletiyim. Var mi önereceğiniz bir yer ?
Sessizliği anlatmanın en iyi yolu sessizliği haykırmaktır. www.wolfson-music.com
Sessizliği anlatmanın en iyi yolu sessizliği haykırmaktır. www.wolfson-music.com
ben daha evvelden yıkatmıstım ordada o yuzden dedım hatta bır ara satılıktı orasıbuyuk alısverıs marketlerının altlarında vardır buyuk ıhtımalle
![]()
doğuştan araba manyağı
Belediye binasının altındaki otoparktaki fena yikamiyordu...
bende uğradığımda merkeze girerken mezarlığın ordakinde yıkatıyorum fena değiller
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
garajın içine gir garaj oto yıkama fatih var orda söle bi güzel el atsın yada sanayiye giderken sol tarafta sonax açıldı .biz genelde kendimiz yıkıyoru<z sanayinin ordaki opette hep yıkamaya pek verdiğimiz yok
Sonax ta yikattim cok ilgililer ve cidden guzel yikadilar kafam rahat artik , yikamacimi buldum![]()
Evet aradan bir sene geçti yine yikama derdiSonax kapanmış var mi önerisi olan nerde yikatalim.
Oraya gitmedim Sonax a gidiyordum gecen sene ama bu sene kapanmış duydugum kadari ile Garaj yikama garajin icindeki sanirim iyiyse oraya gideyim.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)