Şu an bende 46-47" bakınıyorum kendime tekrardan henüz araştırma aşamasındayım
Müşterilerime bol keseden samsung f8000-8500 leri aldırtıyorum

ama kendimize alamıyoruz

para çokomel ilişkisi münasabetiyle..
46 es6340 bende var fiyatı uygun diye almıştm ben çok başarılı bulmuyorum özellikle netlik ve parlaklık konusunda beklentiyi çok karşılamıyor ki Digiturk HD plus ile kullanıyorum..
bu seri için değil ama samsung un genel olarak ciddi parlaklık durumu var özellikle üst serilerde gözü rahatsız edecek boyutlarda suni bi parlaklığı var Lg doğala daha yakın
Lg deki sihirli kumandadan herkes çok memnun iken aksine samsung ta şu an tek dokunmatik kumanda kullanımı sıkıntılı ve rahatsız..
Bide benim şu an ki takıntım düz hatlara sahip metal kenarlı bi led tv

samsung un f serileri olağanüstü tasarım açısından benim için ama şu an fiyatları gerçekten pahalı öyle bi kaç aya inmesi mümkün değil bide yeni modelleri geldiği an eski modelleri hiç bir yerde bulamıyorsunuz
Mesela ben LG nin 2012 model tasarımlarını çok beğeniyordum ama hepi topu 6 aylık Tv hiç bir yerde yok kalkmış yetişmek imkansız aslında TV alırken beklememek en ideali çünkü değişim hızına ayak uydurulacak gibi değil..
Samsung un Es7000 serisi çok daha iyi bi seçim olur ama bide tavsiyem LG nin 660s serilerine bakabilirsiniz
Philips için DTS desteği olmaması ve smart menülerinin başarısız ve aynı zamanda çok yavaş olmasından ötürü tercih sıralamasında geriye alın..