User Tag List

Sayfa 1/3 123 SonSon
40 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Led tv hakkında bilgi deneyim ve tecrübenize ihtiyacım var

phoenixs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Led tv hakkında bilgi deneyim ve tecrübenize ihtiyacım var

Öncelikle iyi günler

3000 tl limitim var ve araştırdım bu paraya samsung 55es6340 dahili wifi dahili HD uydu alıcı vs mevcut salon mesafem 4-5 metre arası 46 inch alanlara sordum hiçbirşey olmaz kesin 55 al dediler d smart HD almayı düşünüyorum 200 Hz bu tv dedim tv de sıkıntı olur mu olmaz dedi bi kaç çalışan Türkiye de HD yayın 63 Hz de

Xbox alacam oyunlar da sıkıntı olur mu 200 Hz yetmez mi ? Bi çok pes kafe de LCD tv ler 100 Hz

46es7000 alayım dedim o parayı sadece hareketli komuta vs verecen dediler saçmalık olur dediler

47 inch lg alayım 400 Hz dedim onda da tek youtube a giriyor Muş ek olarak dual player özelliği var

Sizce samsung 55es6340 almak mantık lı mı yoksa 400 Hz 47 inch lg mi almak mantıklı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    es eski seri. Biraz bekle F serileri o fiyatlara düşecek. Bedavacım dan aldım ben 1.5 ay önce 55f7000 çok memnunum.
    IN BOOST WE TRUST

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    es eski seri. Biraz bekle F serileri o fiyatlara düşecek. Bedavacım dan aldım ben 1.5 ay önce 55f7000 çok memnunum.
    Hocam haklısınız f serisi çıktı da bu işin sonu yok 3000 tl ye nasıl bi f serisi tv alabilirim samsung bilmiyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Samsung parlak panel ama mat ayar yapabiliosun ama LG hep mat ve belli bir yerden sonra sıkıyor. LG nin 55 inç panelleri gerçekten başarısız. Ben 3 ay araştırma sonucu aldım. Daha doğrusu 55es8000 alacaktım bulamadığım için F serisi aldım. Daha da iyi oldu.
    IN BOOST WE TRUST

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Biraz bekle fiyatlar düşecek. Bu arada 55 çok büyük diyenlere inanma ben 3.5 metreden 42 inç izliodum. 55 aldım tv izler oldum. 42 inç şu anda bilgisayar monitörü görevi görüyor 2 metre ötemde.
    IN BOOST WE TRUST

Oznsrl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    samsungdan bikere dilimiz yandı 3 sene sonra bozuldu lcd tv ydi ve zamanınn en iyilerindendi çöp oldu. led alırken uzun zaman araştırmıştım philipste karar kıldık onlara bakın bence

edit: philipste de var wifi bağlantısı youtube facebook v.b zaten kumandasının arkası klavye bikere denemiştim güzel kullanışlı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Biraz bekle fiyatlar düşecek. Bu arada 55 çok büyük diyenlere inanma ben 3.5 metreden 42 inç izliodum. 55 aldım tv izler oldum. 42 inç şu anda bilgisayar monitörü görevi görüyor 2 metre ötemde.

herkes tavsiye ediyor zaten hocam 55 inch i

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Elensi59 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    samsungdan bikere dilimiz yandı 3 sene sonra bozuldu lcd tv ydi ve zamanınn en iyilerindendi çöp oldu. led alırken uzun zaman araştırmıştım philipste karar kıldık onlara bakın bence

edit: philipste de var wifi bağlantısı youtube facebook v.b zaten kumandasının arkası klavye bikere denemiştim güzel kullanışlı
    bende uzun süre philips düşündüm ancak arıza oranı Samsunglardan yüksek ve maalesef DTS ses formatını desteklemiyor ki yeni 3D filmlerin çoğu DTS olarak yayınlanıyor.
    IN BOOST WE TRUST

SmT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kesinlikle gücün yetiyorsa 55inç altına düşme..Banada zamanında salon küçük 42-46inç neyine yetmiyor diye aldırdılar şimdi 37 ekran gibi geliyor bana..Şimdiki aklım olsa ıvır zıvır özellikler yerine daha büyük ekranlı birşey alırdım..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hocam işte limit 3000 tl 55es6340 200 HZ dahili wi fi dahili hd uydu alıcısı var ek olarak ben zaten d smart bağlatacam film vs izlerken de laptop 1920*1080 zaten hdmi bağlarım tam ekran görüntü alırım

lethaldoze - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SmT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kesinlikle gücün yetiyorsa 55inç altına düşme..Banada zamanında salon küçük 42-46inç neyine yetmiyor diye aldırdılar şimdi 37 ekran gibi geliyor bana..Şimdiki aklım olsa ıvır zıvır özellikler yerine daha büyük ekranlı birşey alırdım..
    Çok haklısın, bende 1 ay kadar önce aldım. Çok araştırdım ve herkesdeki ortak kanı bu. Alabildiğiniz kadar büyük boy alın ki zamanla küçük gelecek çünkü diye.
    Ben çok araştırdım ve bu işin piri plazma deniyor. Panasonic 42gt50e aldım.
    İlkten büyük geldi ama şimdi küçük geliyor fakat yinede aşırı menunum. Özelikle maç izlerken ve oyun oynarken muhteşem. Ledle benim tv yi mağzada yan yana izledim ve şansa maç vardı, led remen çamur gibi renkler çizgiler karışıyor. Ama led 2 katı fiyataydı.

Le10ur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    almısken 55 ınch al şanın yurusun

Tech Moderator Schumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tam derdime derman olacak konu. Benimde acilen 55" civarı TV almam gerekiyor. Eşimin 3D ısrarı beni LG'lere yönlendiriyor pasif gözlük sebebiyle ama ben Samsung istiyorum aslında. Bütçemde aynı maksimum 3000 TL.

Kesinlikle maç izlemiyorum benim için kıstas değil. HD film izlerim. Dahili HD uydu alıcı olsun. Arada belki PS3 bağlarım.
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
    Never drive faster than your guardian angel can fly
    106 RC - 106 GTI with 2 liter engine

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı lethaldoze Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çok haklısın, bende 1 ay kadar önce aldım. Çok araştırdım ve herkesdeki ortak kanı bu. Alabildiğiniz kadar büyük boy alın ki zamanla küçük gelecek çünkü diye.
    Ben çok araştırdım ve bu işin piri plazma deniyor. Panasonic 42gt50e aldım.
    İlkten büyük geldi ama şimdi küçük geliyor fakat yinede aşırı menunum. Özelikle maç izlerken ve oyun oynarken muhteşem. Ledle benim tv yi mağzada yan yana izledim ve şansa maç vardı, led remen çamur gibi renkler çizgiler karışıyor. Ama led 2 katı fiyataydı.
    plazma her zaman daha iyidir led den o aşikar ancak sorun çıkarma oranı çok fazla. Bide nedendir bilinmez dünyada satış oranı her zaman daha düşük.
    Nu arada Samsung alacaklara öneri elle ve sesle kontrol vaaaar diye atlamayın ses açmak 1 dakika sürüo. Eli tanıtıcan görecek kaybolacak yeniden gelecek + yı yakalayacan falan filan uzun hikaye. Sesli kontrolde aynı şekilde bizim ingilizceden anlamıo. Onlar tırışka. İnternet tv güzel bişey ama.
    IN BOOST WE TRUST

Eworen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şu an bende 46-47" bakınıyorum kendime tekrardan henüz araştırma aşamasındayım
    Müşterilerime bol keseden samsung f8000-8500 leri aldırtıyorum ama kendimize alamıyoruz para çokomel ilişkisi münasabetiyle..

46 es6340 bende var fiyatı uygun diye almıştm ben çok başarılı bulmuyorum özellikle netlik ve parlaklık konusunda beklentiyi çok karşılamıyor ki Digiturk HD plus ile kullanıyorum..

bu seri için değil ama samsung un genel olarak ciddi parlaklık durumu var özellikle üst serilerde gözü rahatsız edecek boyutlarda suni bi parlaklığı var Lg doğala daha yakın
    Lg deki sihirli kumandadan herkes çok memnun iken aksine samsung ta şu an tek dokunmatik kumanda kullanımı sıkıntılı ve rahatsız..

Bide benim şu an ki takıntım düz hatlara sahip metal kenarlı bi led tv samsung un f serileri olağanüstü tasarım açısından benim için ama şu an fiyatları gerçekten pahalı öyle bi kaç aya inmesi mümkün değil bide yeni modelleri geldiği an eski modelleri hiç bir yerde bulamıyorsunuz
    Mesela ben LG nin 2012 model tasarımlarını çok beğeniyordum ama hepi topu 6 aylık Tv hiç bir yerde yok kalkmış yetişmek imkansız aslında TV alırken beklememek en ideali çünkü değişim hızına ayak uydurulacak gibi değil..

Samsung un Es7000 serisi çok daha iyi bi seçim olur ama bide tavsiyem LG nin 660s serilerine bakabilirsiniz

Philips için DTS desteği olmaması ve smart menülerinin başarısız ve aynı zamanda çok yavaş olmasından ötürü tercih sıralamasında geriye alın..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Eworen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şu an bende 46-47" bakınıyorum kendime tekrardan henüz araştırma aşamasındayım
    Müşterilerime bol keseden samsung f8000-8500 leri aldırtıyorum ama kendimize alamıyoruz para çokomel ilişkisi münasabetiyle..

46 es6340 bende var fiyatı uygun diye almıştm ben çok başarılı bulmuyorum özellikle netlik ve parlaklık konusunda beklentiyi çok karşılamıyor ki Digiturk HD plus ile kullanıyorum..

bu seri için değil ama samsung un genel olarak ciddi parlaklık durumu var özellikle üst serilerde gözü rahatsız edecek boyutlarda suni bi parlaklığı var Lg doğala daha yakın
    Lg deki sihirli kumandadan herkes çok memnun iken aksine samsung ta şu an tek dokunmatik kumanda kullanımı sıkıntılı ve rahatsız..

Bide benim şu an ki takıntım düz hatlara sahip metal kenarlı bi led tv samsung un f serileri olağanüstü tasarım açısından benim için ama şu an fiyatları gerçekten pahalı öyle bi kaç aya inmesi mümkün değil bide yeni modelleri geldiği an eski modelleri hiç bir yerde bulamıyorsunuz
    Mesela ben LG nin 2012 model tasarımlarını çok beğeniyordum ama hepi topu 6 aylık Tv hiç bir yerde yok kalkmış yetişmek imkansız aslında TV alırken beklememek en ideali çünkü değişim hızına ayak uydurulacak gibi değil..

Samsung un Es7000 serisi çok daha iyi bi seçim olur ama bide tavsiyem LG nin 660s serilerine bakabilirsiniz

Philips için DTS desteği olmaması ve smart menülerinin başarısız ve aynı zamanda çok yavaş olmasından ötürü tercih sıralamasında geriye alın..

Hocam siz dede 46es6340 var tam olarak sizi rahatsı eden konu ne bimeks e girdim adam lg 47la660s al dedi 55es6340 yerine mantıklı olur mu bilmiyorum

makif84 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Lg lm 670 aldım gayet memnunum

Eworen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı phoenixs Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hocam siz dede 46es6340 var tam olarak sizi rahatsı eden konu ne bimeks e girdim adam lg 47la660s al dedi 55es6340 yerine mantıklı olur mu bilmiyorum
    Benle aynı anda yeni evlenen kuzenimde almıştı hatta ucuz diye ben aldırtmıştım

İkimizinde genel kanısı görüntü parlaklığı renkleri beklentileri karşılamıyor

Bi önceki yazımda Samsung çok parlaktır LG çok parlak değildir demiştim ya ,bu model için onu komple unutun çok farklı ayarlar denememize rağmen şahsım adına olumlu görüş bildirmem imkansız

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben evde 47 inc kullanıyorum 55 almadığıma çok pişmanım

led tv lerde parlak ekran duşunuyorsan en iyisi suan samsung f serileri ciddi başarılı olsada eğer uygun fiyata es bulursanda kaçırma derim ben çunku es serileri modulle f seri işlemcisine vs yükseltilebiliyor

mat ekran olarak ise bence lg ve philips in uzerine yok

philipsde ozellikle ambilight serisine bayılsamda menusu ve yavaşlığı beni çileden çıkartmıştı

Lg nin ise 3d ozelliği bana gore en kullanışlı ve keyiflisi bu konuda bu yuzden tercih etmesi çok zor

aslında büyük inclerde plazmalar ciddi başarılı olsada teknoloji olarak probleme çok musait zaten bu konuda tek marka bence panasonic gerisine bakmaya gerek yok

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)