User Tag List

Sayfa 1/2 12 SonSon
28 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Cam filmi rezidans hakkında

Oznsrl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Cam filmi rezidans hakkında

Yan camları söktüm çok kolay oldu ama arka cam kafamı çok kurcalıyor rezidans kopuyo diyolar genelde ama nette baktım çoğu 1.ağızdan net bilgiler değil hep kulaktan dolma.

Bu işin bi çözümü varmıdır yoksa rezidans kesin olarak bozuluyor mu bozmadan sökmenin bi yolu varmıdır

ek olarak bana men i kaldırtmak için verilen 1 hafta süre iş günümüdür yoksa tam 1 hafta sonra bitiyomudur.

turboman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kardeşim öncelikle slm. en başta o rezidans deyil rezistanz arka camın filmini sökmek için kesinlikle maket bıçağı falan kullanma eğer film çok eski ve kalitesiz bi film ise camla özleşmisse işin zor önce camı fön makinasıyla ısıtarak filmi yumuşatıp uç taraflarından kaldırmayı dene kopmadan büyük parça halinde çıkıyorsa işin kolay eger ufalanıp parçalanıyorsa benim söyleyebilecegim bişey yok kazıman gerekebilir kolay çıkıyorsa kalan ypışkanımsı dokuyu scotchbrite bulasık süngerinin sert kısmıyla camsil yardımıyla çıkarabilirsin allah kolaylık versin.
    kadett e-astra gsi-fiat turbo-kadet turbo-bmwe21 323-honda civic n/a-ford sierra n/a-honda integra n/a-ford sierra rs500-honda integra turbo-bmw e30 n/a-mercedes c180-bmw e36 compact turbo loading...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı turboman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kardeşim öncelikle slm. en başta o rezidans deyil rezistanz arka camın filmini sökmek için kesinlikle maket bıçağı falan kullanma eğer film çok eski ve kalitesiz bi film ise camla özleşmisse işin zor önce camı fön makinasıyla ısıtarak filmi yumuşatıp uç taraflarından kaldırmayı dene kopmadan büyük parça halinde çıkıyorsa işin kolay eger ufalanıp parçalanıyorsa benim söyleyebilecegim bişey yok kazıman gerekebilir kolay çıkıyorsa kalan ypışkanımsı dokuyu scotchbrite bulasık süngerinin sert kısmıyla camsil yardımıyla çıkarabilirsin allah kolaylık versin.
    neyse artık adı önemli değil

çok eski değil tam 1 senelik ama kalitesiz sanayi işi. Yan camları sökerken hepsi tek parça halinde geldi ama benim derdim rezistanz ı parçalamadan sökmek.

Isıttığım zaman filmin yapışkanlığı gider yada azalır mı yada bu yapışkanlığı ne yaparak azalta bilirim ki rezistanz ı koparmiyim

ragıp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Faydalı bir konu olduğunu düşünüyorum. Ben de takipteyim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bence cam filmi yapan bir yerle görüşün onlar bir sıvı ve ısı tabancası yardımıyla daha iyi ve zarar vermeden sökeceklerdir diye düşünüyorum. Bu arada özür dilerim filmler kaç numaraydı?

Kadyr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kartal sanayide bi camci 50 tl ye garantili sokerim dedi ilaci varmis guya daha yaptirmadik

GokhanRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ozan ben filmi aralayıp cam sil sıka sıka ıslata ıslata yavaşca çıkardım hiç zarar görmedi.

ama öncesinde sıcak saatte güneşe karşı parket arkayı ısındıktan sonra kolay oluyor.
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

adilhcl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aracı gunes altında bırak sonra rezıstansı calıstırarak ( rezıstans uzerındekı fılm ıyıce ısınarak yumusasın dıye ) yanlamasına olarak yavas yavas cıkart ben zamanında eskı aracıma boyle yapmıstım ve hıc zerre kadar bır sorun yasamadım...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Öncelikle yorum yapan herkese teşekkürler.

Aracın men e 2 hafta sonra düşmesi tatile gitmem gibi sebeplerle men işini halledememiştim. Dün bi anda böyle bi sinirlendim sökiyim ne olursa olsun dedim bağlanma korkusuyla sağa sola gidemiodum rahat

Isıtma olayını yapmadım sadece rezistanz ı çalıştırıp baya bi bekledim ilginçtir cam el değmicek kadar ısınıyo sonra yavaş yavaş çekmeye başladım zaten kolay gelmesi sevindirdi

En son şeritte artık sona geldim die olsa gerek ne yapmışsam en aşağdaki şerit patlamış oda zaten sileceğn hizasına denk geldiği için 2 yarm parça bni pek etkilemiceği için pek üzülmedim

Ama şöyle bi durum var filmleri sökmeye başlamadan en alt kısım diğer yerler kadar sıcak değildi ordaki şerit daha öncedende hasarlı olabilir. Söktüğüm filmleri herhangi bi polis çevirmesine karşı bagajda saklıorum zaten bakarım bugün filmin üzerinde mi kopan kısım diye

elpadre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    rezistanz yuzunden kopmle bagaj aldım benden oncekı flımı sokmus ne rezistanz ne tesısat

Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende bi sıkıntı çıkmadı allahtan men i kaldırmaya gidene kadar uygulamaya girmezsek iyidir gaddar memurlar dinlemez bağlar hemen

ulasoztas1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benim aracada eski sahibi film çektirmiş saolsun bayada kalitesiz duruyordu filmler. Yan ve kelebek camlarını kendim çıkarttım ama arka camdaki film resmen canım parçası haline gelmiş. Aslında filmde renkte kalmamış ama buğlanma yapıyor bazen sökmek istiyorum ama cesaret edemiyorum rezistanz yüzünden. Bir ara film çeken bir yere gidip sökebilirmi diye sorucam sonucu buraya yazarım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Selamiçeşmeye gittim bugün garaja al bakalım dedi aldım araba çok alcak yükselt gel dedi ya dedim ceza makbuzu elimde burda dedim öyle bişey yazmıyo yok dio teknik değişiklik var men i kaldırmam bunun cezası ayrı o kadar sinirlendim ki yaz cezayı men i kaldır dedim o zaman arabayı bağlarım falan dedi kavga dövüş çıktım sonuç olarak böyle bşy olamaz acaip takmş durumdalar sonra başka şubeye gitmek aklma geldi orda sadece cam filmine baktı resimleri çekti men i kaldırdı üstümden büyük bi yük kalktı

Detailing Bölüm Başkanı imprezaWRC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    o sürdüğü madde ne abicim bulabilirmiyiz ing 0 oldugu için hiç bşey anlamadım

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    benimde mesajım bulunsun..

Bu resistance,rezitans,rezidans yada residance artık seçersiniz birini Tamir ettirebiliceğimiz bir adres varmı maxima qx in arka resistans telleri sanırım kopmuş yada ömürleri varmı bitmişde olabilir kısaca buharı açsakda hiç çözmüyor bunu yaptırabiliceğimiz bir adres usta varmı..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

burkaykalyon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Reklam yapayım biraz

Çalıştığım şirkette bu tamir sıvısından satıyoruz. Elektronik devrelerdeki kopuk yolları birleştirmek için diyoruz ama elektronik haricinde full camcılara satıyoruz.

Electrolube SCP3B Gümüş İletken Boya

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı burkaykalyon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Reklam yapayım biraz

Çalıştığım şirkette bu tamir sıvısından satıyoruz. Elektronik devrelerdeki kopuk yolları birleştirmek için diyoruz ama elektronik haricinde full camcılara satıyoruz.

Electrolube SCP3B Gümüş İletken Boya
    o fitillerin üstüne sürmek yeterli oluyormu bu sıvıyı .. birde renklimi sürüldüğünde kötü bir görünü oluşturmasın.
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

burkaykalyon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    o fitillerin üstüne sürmek yeterli oluyormu bu sıvıyı .. birde renklimi sürüldüğünde kötü bir görünü oluşturmasın.
    Abi bildiğim kadarıyla yeterli oluyor. Aynı videodaki yöntemle yapıyorlar. Rengi gümüş gri. İçerisinde %60-%70 kadar gümüş barındırıyor. İletkenlik bu şekilde sağlanıyor. Ancak çok ufak bir tüp bu. 3 gram kadar ağırlığı var.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)