Merhabalar civic 1.4 is aracımda headers düz boru ve magnum ss egzoz var katalizor ve orta susturucu yok muayneden gecermi bu sekilde acaba ?
Merhabalar civic 1.4 is aracımda headers düz boru ve magnum ss egzoz var katalizor ve orta susturucu yok muayneden gecermi bu sekilde acaba ?
kat isteniyor diye biliyorum
Boşuna katalizorsüz gitmeyin tekrara girersiniz, geçen ay başıma geldi. Şimdiden kolay gelsin.
'01 Black 106 GTI / '01 Silver Clio RS / '99 Blue 106 GTI / '02 Silver Civic Type R / '11 White Polo GTI / '02 Blue Bugeye STİ
Orta kat son susturucu kesin olacak diye biliyorum
Herkes ektigini Biçer bu hayatta...
arife günü girdim.. katalizor orta susturucu son susturucu standart olacak emniyet kemerleri .özellikle frenlerindeki sapma ( bi fren testine sok) yan sinyaller parklara bağlı olmuycak ....en ağar kusur bunlar ..... ona göre yap işini geri dönme..
'01 Black 106 GTI / '01 Silver Clio RS / '99 Blue 106 GTI / '02 Silver Civic Type R / '11 White Polo GTI / '02 Blue Bugeye STİ
bu egsoz emisyon motorun karbondiyoksit salma oranı değilmi yani azami sınırdaki karbondiyoksit salınımının üzerindeyse geçmez araba örneğin 160co2 ...orta susturucuyla son susturcunun sadece sesde etkisi yokmu .. içerdeki karbondiyoksidi temizleme gibi bi özelliği yok sadece kat orjinalinden varsa yeterli olucaktır diye biliyorum...
SM PERFORMANCE
biraz karışık yazmışsınız pek anlayamadım ama bildiğim kadarını anlatayım katalizatör motordan gelen co2 tutuyor susturucularda sesi engelliyor dediğiniz gibi yani ve ses zaten yasak olduğundan muayenede de geçmiyor ... yanlışım varsa düzeltin bizde doğru olanını öğrenelim abiler... ayrıca katalizatör sanırım eski model yani 2006 ya kadar falan arabalarda var yada öyle istiyorlardı sanırım...
Herkes ektigini Biçer bu hayatta...
Katsız da geçersın ben öle geçtim..
2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)
gecmış bı konu ama paylaşmak ıstedım .
dun ıtıbarıyle dc headers 51 boru ss magnum orjınal honda icin olan buyuk kazanla muaneden gectım arkadaşlar cat yoktu ama yerınde ufak duz bı kazan vardı ..
her ihtımale karşilık orjınal eksoz ve cat bagaşdaydı .hatta ıcerı gırerken oranın muduru bu nıye buguruyo dedı. bende kesın gecmez dedım
ama sıkıntızı gecti isletmeyi unutmuştum hafıf yazdı farları hafıf kusur yazdı anlıcagınız eskısı gıbı deyıl baya bı hafıfletmişler.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)