2 gece önce saat 3 sularında bursa görükle yolu üzerinde alaaddin bey mahallesinde önümü 2 genç kesti durmamı...istediler ellerindeki sopaları bıçakları gösterekek! bende durmadım ve üzerlererine sürerek aralarından geçtim.arkamdan ellerindeki tüm kesici delici aletleri aracıma attılar.Arka cam ön sürücü mahali camı ve yan dikiz aynası kırıldı.Ön cam katlanarak üzerime kırıldığı için bacaklarımdada kesikler var,hemen en yakın karakola gidip zabıt tutturdum ve başımdna geçenleri anlattım eşgallerini verdim 18 yaşını doldurmamış iki çocuk çıktı bunları yapan
çocukları bulup alıp getirdiler teshiş ettim ve ifadelerimizi verdik.Şikayetçi oldum
karşı taraf abiyi hırsız zannederek bunları yaptık dedi.malın a.q canımıza gelmesin.ya taş kafama gözüme gelseydi?
daha neler olucaktı yada o çocuk önümden çekilmeseydi ve ben o çarpsaydım genceceik çocuğun hayatına mal olcaktı
bende hapise girebilirdim.çocukların yaşları küçük olması sebebiyle çocuk şube aldı ve mahkemeye çıkartmak için görüdü ama ben birşey çıkacğını zannetmiyorm..salıverilcekler hemen biliyorum! Bu konu hakkında hukuksal haklarım nelerdir neler yapabiliriz. Avukat ya da bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
![]()