herkese merhaba en son kasa beyaz sportage almayı dusunuyorum 1.6 benzınlı olanlarından bu aracın avantajı ve dezavantakjı nelerdır arac hakkında pek bılgım yok yardımcı olursanız sevınırım ? donanım olarak hangısı tercıh edılmelı?
herkese merhaba en son kasa beyaz sportage almayı dusunuyorum 1.6 benzınlı olanlarından bu aracın avantajı ve dezavantakjı nelerdır arac hakkında pek bılgım yok yardımcı olursanız sevınırım ? donanım olarak hangısı tercıh edılmelı?
Bi ara 2.0 TDI ını almaya niyetlenmiştik, 1,6 olanını test etmiştim. Araç donanım olarak gayet tatminkar, + söyleyebileceğim aşırı derecede sert, tabiri caizse odun gibi. Ama yine de o sınıfta en tercih edilesi model gibi duruyor.
[I]CORVETTE C7 Z51 STINGRAYBMW X3 SDRIVE
odun gibi arabadır test etmeden alma 5 yıl Sıfır kia sattım eski sportage daha kullanışlı , ayrıca benzin sevkiyatı çok fazla zaten test edince ne demek istediğimi anlıyacaksın.
DRİLL
Dr.Ecu
Ben de ikisi arasında kalıp tercihimi ix35 ten yana kullandım ve çok memnunum. Hyundai'ye de bir göz atmanı öneririm.
Sertliği dışında bir kusurunu görmedim ben. Yakıtta çok fazla değildi. Lpgye uyumlu motoru.
Ben olsam CRV alırım hatta biraz gözümü karartıp 2008 2009 2.2 CDTİ CRV alırımgeçen sene vardı bizde mükemmel bi araba performans süper rahatlık süper bi arabadan bekleneni veriyor bence...
Herkes ektigini Biçer bu hayatta...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)