Güncel fiyat;
![]()
Güncel fiyat;
![]()
M. The most powerful letter in the world.
Satışa çıktı mı ? Bayiden test edebilir miyiz aracı ? Araç almadan önce merak etmiştim fakat bekleyememiştim![]()
Fiyatlar öyle abartılacak derecede de yüksek değil. Tabi BMW'nin opsiyon mantıklı fiyatlarını da eklersek fiyat yukarı çıkar![]()
70bin K Euro ya tekno + comfortlu 420d liste fiyatı çıkacak demekki, en kötü şartlarda %6-7 iskonto yapılsa 65bin euro hayırlı olsun![]()
[I]CORVETTE C7 Z51 STINGRAYBMW X3 SDRIVE
BMW 4 Series Coupé. Launchfilm. - YouTube
Güzel olmuş bu 4 serisi. M4 süper olur![]()
Karizma bir araç harika duruyor
Golf MKVII 1.6 Tdi
Bir arkadaşımız BMW Avcılarda çalışıyor onlara ağustos sonu gibi gelicek denmiş ama eylül'e sarkcak gibi gözüküyor dedi...
Seat IBIZA FR
C U P R A L E O N
çok güzel başarılı bir çalışma.fiyatlarda normal.ancak bi sürü üstüne donanım ekleniyor bmw lerin.kimse baz paket almıyor
308 T9 1.6 e-Hdi Denon+Skypack+Navigasyon+ACC+Etc..
m paket + estoril blue olsa ne güzel olur ne süper olur![]()
Kuralları çoğunluğun koyması, çoğunluğun haklı olduğu anlamına gelmez. Bu sadece çoğunluğun kolay aldandığı anlamına gelir.
Dun gece bmwusa da kendi aracimi yaptim estoril blue farki $3500, acik renk interior $1500 incik boncuk derken fiyat uctu gitti . 165k tl TR fiyati tartisilir ama paketlerle birlikte ~200tl yi bulur heralde ki bana kalirsa m olmayan ileride siradan olacak bir model icin yuksek.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)