canavarların hepsine yuva bulduk teşekkür ederiz
![]()
canavarların hepsine yuva bulduk teşekkür ederiz
![]()
Çok hareketliler mi? Yani anne-baba gün içierisinde nasıl? Eşime süpriz yapmak istiyorum fakat cesaret edemiyorum. Evde yeni koltuk-perde yırtılırsa pek hoş olmaz
Beyaz uzun tüylü yavrunun fotoğrafı mevcut mu?
Tabi birde İstanbul'dan Ankara'ya nasıl gelecekler o var...
tunacan: istanbul-ankara hayvanlar için sıkıntılı eğer gelirim alırım giderim diyosanız bişeyler ayarlanır. uçakta ölme riski var sorumluluk almıyorlar otobüs de çok büyük eziyet. annelerden biri normal ne çok deli ne çok miskin, diğer anne dünyanın en umursamaz en rahat hayvanı. baba inanılmaz sevecen ve acayip hareketli bi kedi. yavrulardan sürekli uykucu tip de var herşeyle oynayan tip de varuzun tüylü 5. fotoda. daha çok küçük oldukları için belli olmuyor ama bi iran kedisi kadar tüylü olmayacak tabi
zıpzıp: özel mesaj attım![]()
İstanbul'dan nasıl gelirler acabaaa![]()
bir adet dişi beyaz gitti 7 tane kaldı![]()
ankara için yardımcı olabilmeyi çok isteriz ama dediğim gibi gelip almaktan başka seçenek yok![]()
Ankara'dayım yavru beyaz kediyi nasıl alabilirim sizden ?
edit : Yavru beyaz kedi istiyorumİstanbul'dan gelecek yok mu Ankara'ya yahu
![]()
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
Benim plan yattı![]()
arkadaşlar hayvanseverlere ulaşmanız lazım barınak hayvanları dagıtan araclar var ücret karşılıgı il il gezıyolar onlar yardımcı olur
ankaradan beyaz kedi bulamıyor musunuz?
eğer araçla alabilme şansınız varsa seve seve veririz
İlla ki bulunur ama şuan bunlara sahiplenmek istemiştik.
Araç olsa iyi olurdu tabi.
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
Beyaz kedi tavsiye etmiyorum.Pek burnu büyük şımarık oluyorlar![]()
en son fotodakini alırdım ben olsam
Hepsi çok güzeller maşallah![]()
e36 3.28 Coupe individualNaturally Aspirated FTW
4. fotograftaki o ne öyle bittim resmen, kediyi bi o kadar sevip allerjimin olması kadar kötü bişi yok![]()
arkadaşlar yanlış anlamayın tabi ki isteyene veririz de hayvanlara eziyet olmaması adına şehirdışına sıcak bakmıyoruz. yoksa birilerinin sahiplenmesi bizim de işimize gelir, evde 8 canavarla hayat baya zor
ilk mesaj 4. fotodaki baya afacan adı Joker
5. fotodaki tekir de ilk doğan bebek, ismi Uno
2 Aylık Van Kedileri Yeni Ailelerini Arıyor - Türkiye' nin en büyük ilan sitesi sahibinden.com
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)