bizde katılalım dedik 1.7 kervanınaalalı 2 ay civarı oldu foto koymak bugüne nasipmiş
![]()
bizde katılalım dedik 1.7 kervanınaalalı 2 ay civarı oldu foto koymak bugüne nasipmiş
![]()
maşallah geçen yolda görmüştüm bilseydim forumdan olduğunu yolunu keserdim![]()
Rs Racing Garage
MK2 Ford Focus Silver Bullet
BSİ Tercüme ve Danışmanlık Hizmetleri
güzel araçtır 1.7'ler bendede vardı dün elimden zorla aldılar kandırdılar pişman oldum azcık sattığıma iyi para verirlerse satmayın derim iyi pirim yapıcak son zamanda...Kazasız belasız...
massallah memetovic cok guzel gozukuyor. yakindan goren birisi olarak cok begendigim bi araban oldugunu burdanda soylemek isterim.Dikkatli sur.
![]()
*On3r*
Hayırlı olsun Maşallah Basın kartı var ne işle meşgulsun![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
hızlı ve dumanlı))
maşallahı var aracın kardeşim allah kaza bela göstermesin ouzs kankamın dediği gibi dikkatli sür valla elinden alırım![]()
•06 E 6577 - MAT BRAVO • / •06 ZOF 96 - CORSA GSİ • / •06 ZUZ 87 - 1.6 İES • / •06 JR 124 - F7R • / • 35 CSE 57 - İNTEGRA • / • 42 CNE 94 - VW Polo • / •34 ZR 3191 - Seat Cordoba •
MaşAllah abi.Tamponları boyanıp kapı çıtaları takılırsa daha iyi durur sanki bide basmak lazım bunu.![]()
masallah son yılda ek civicler gibi bunlarında piyasası iyi arttı kazasız belasız
eklenti dediğin şey küöük hayvancığımsa abi hediye o sökemiyorum
abiiim. eyvallah izinden gidiyoruz bakalım yapıcaz güzel bişeyler![]()
teşekkür ederim. reklam ajansımız var 2 abimle
eyvallah abilerin en kralıda elinden alma konusu sıkıntılı biraz
eyvallah teşekkürler
kardeşim eyvallah. boyanacak basılacak çıtalar takılacak. çok şey var yapılacak. ama önce tüv deki abileri ziyaret etmem lazım bu ay sonu o yüzden bekleme de herşey
teşekkür ettim kardeş eyvallah
Sattigima pisman ettirdiniz beni, her gun yeni 1.7dti cikio piyasaya yahuneyse masallah ip gibiymis kerata
bbm pin :2B244451
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)