selamlar. dacia solenza aracım benzinde calısmıyordu lpgde calıstırıyordum, yeni pompa aldım değiştirdim fakat yine benzin pompalamıyor. depoyu söküp pompaya elektriği adaptör yardımıyla prizden alınca benzin pompalıyor. sebebi nolabilir acaba ?
selamlar. dacia solenza aracım benzinde calısmıyordu lpgde calıstırıyordum, yeni pompa aldım değiştirdim fakat yine benzin pompalamıyor. depoyu söküp pompaya elektriği adaptör yardımıyla prizden alınca benzin pompalıyor. sebebi nolabilir acaba ?
Çok saçma gelebilir ama sigortaları kontrol ettiniz mi belliki elektrik gelmiyor
Ne Mutlu Türk'üm Diyene....
Sigortayı kontrol edin , eğer sigortadan değilse benzin pompa rölesi varsa dacia'da ona bakarsınız ..
Babana aratmakta nedir arkadaş ..
kabloda elektrik var ama pompa çalışmıyor fakat pompaya dışardan elektrik verince çalışıyor valla çok ilginçmiş merak ettim nasıl bi sorun var acaba
Şase sıkıntılı olabilir , yada kablolara gelen elektrik akımı yeterli düzeyde olmadığından pompayı çalıştıramıyor olabilir.
Babana aratmakta nedir arkadaş ..
multimetreyle kontrol ediyorum evet. hepinize yardımlarınız için cok teşekkür ederim. adamlar düşünerek yapmışlar helal olsun + yı - ye - yi + ya bağlayınca sorun gitti. bu mühendisler ne içmişlerse bende istiyorum![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)