bende telefon araştırması yapmaktan neredeyse deliricem

sırf delirmemek için iphone 5 alıcam
LG'den örnek vermek gerekirse Optimus G PRO, 2012 eylül'de çıkan fakat ülkemizde 2013 temmuz'un 3. haftasında satışa sunulan bir telefon. hal böyle olunca kullanıcıların ve lg servis'ininde Optimus G2 'nin Türkiye'ye gelişi en az 2014 yılının 3.cü ayından sonra diye tahmin ediyorlar.
Note 3 sızan özellikler olarak gayet iyi donanım fakat samsung ürünlerinde hep kronik sorun olmuştur acaba bunda da olacakmı korkusu var bende. phablet olarak Note1 ve Note2 kullandım ve sırf gereksiz kasmalardan memnun olmadığım için sattım.
şahsi kanaatime göre lg nexus 4 kullandım, optimus g pro 'yu da bol bol kurcaladım. samsung note1, note2, s3 kullandım s4'ü de rahat rahat didikledim.
lg'nin ürünleri daha stabil ve kasıntısız olarak gördüm. arayüz tasarımları rahat rahat telefonu kasmadan çalışıyor ve daha fazla fonksiyonluk sunuyor. s4'de kullanılan bir çok teknoloji LG'nin patenti ve hepsi optimus g pro'da var. batarya kullanımı olarak lg batarya kullanımı olarak daha tutumlu ve dikkatli. LG'nin Samsung'a açtığı patent davalarını da araştırırsan bulabilirsin. s4'de yarım yamalak çalışan gözle takip, dokunmadan kullanma teknolojisi, LG'de zıpkın gibi ok gibi çalışıyor bence bu çok önemli bir detay.
bana kalırsa ve beklerim dersen kesinlikle Optimus G2. note3'ü nedense ortada hiçbirşey yokken çok övüyorlar. note3'ün giriş fiyatı 2000tl'nin altında olmaz, optimus g2'yse 1500-1900 arası olur diye tahmin ediyorum.