Bugun seyır halınde gıderken bır sıvıl ekıp tarafından durduruldum . Benn normal asayıs ekıbıı zannederken sıvıl trafık cıktı aracımda yazılım ve duz boru egzoz vardı egzozun sesı her ne kadar cok cıkmasada aracı baglıyorum dedı ve tarabya otoparka cektık ılk defa basıma gelen bırsey polıs 32. maddeden (77Tl) ceza yazdı ve bı belge verıp aracını cıkarmak ıcın gayrettepeden ızın belgesı almam gerektıgını soledı gayrettepeye gıttım ızın kagıdı almak ıcın kagııdı aldım memur arkadas menı dusurmek ıcın tuvturkun egzoz emısyonuna gırmen gerekıyor dedı yanı sadece egzoz emısyonunu olcturtup yenı egzoz ruhsatıyla bırlıkte tekrrar gayrettepeye gıdıp men dusumu yapılacakmıs ... aracın egzoz ve katını taktırdım ve yazılımı orjınal cevırttım kımısı arabanın resmını cek gıt dusururler kımısı genel muane ye gıreceksın kımısı ozel yerden de emısyon yaptırabılırsın dıyor ... ve tuvturkun egzoz emısyonundan gecmenın de zor oldugunu duydum ben yedıgım 77 tl cezayı odemem gerekıyormu ve tuvturke gıtmeden fotograf ıle men dusumu yapabılırmıyım veya tuvturkte genel muanemı yoksa sadece egzoz emısyonu ıle hallebılırmıyım bunu ogrenmem gerekıyor bıraz karmasık bı acıklama oldu ama sınırlerım cok bozuk kusura bakmayın