abilerim bizim 206 var ona hava filtresi takmak istiyoruz su an üstünde jsv hava filtresi bulunmakta biz araba 1.4 8v performans beklemiyoruz ama sizce en iyi sesi hangi filtreden alırız sizin bilgilerinize güveniyorum ve cewaplarınızı bekliyorum![]()
abilerim bizim 206 var ona hava filtresi takmak istiyoruz su an üstünde jsv hava filtresi bulunmakta biz araba 1.4 8v performans beklemiyoruz ama sizce en iyi sesi hangi filtreden alırız sizin bilgilerinize güveniyorum ve cewaplarınızı bekliyorum![]()
16v olsa bircok filtre güzel ses verebilirdi ama 8v otomobillerde biraz dert ses almak...
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
bence ses almak için o kadar umutlanmaiyi bir filtre alman lazım ancak o da çok para
![]()
jsv veya simota karbon filtre alın sesi görürsünüz =)
aem yada k&n koy ama ses alman için filtrenin durduğu yerde önemli dışarı yakın olsun sis ve panjur arkasında falan.
eğer ses için bakıyorsan bende k&n var sesi çok iyi .. ama astra için sıcak havayı çekiyor diye pek kullanamadan yerine kazanlı simotadan cai yaptım. zaten geçici kullanacaksan sıfırını almana gerek yok. sıfır fiyatına bakayım baya bir altına sana bırakırım dilersen.
http://www.youtube.com/watch?v=p46QoQhNaE0
şu videoyu izle derim dostum.100 ytl verirsin seni tatmin edecek sese ulaşırsın
Ya sandığınız kadar sesi değiştireceğini sanmıyorum...Çok az etkiler belki...
O çıkan ses emme manifoldunun karakteristik sesi zaten? Çok farketmez bence.
✵ Belong to beyond of your horizon. ✵
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)