Arkadaşlar merhaba yakın zamanda 2002 2003 audi a4 uzun kasa almayı düşünüyoruz 2.5 ve 1.9 motor seçenekleri arasında kaldım her iki motorun da artı ve eksi yönleri nelerdir ? Kronik problemleri varmıdır ?
teşekkür ederim.
Arkadaşlar merhaba yakın zamanda 2002 2003 audi a4 uzun kasa almayı düşünüyoruz 2.5 ve 1.9 motor seçenekleri arasında kaldım her iki motorun da artı ve eksi yönleri nelerdir ? Kronik problemleri varmıdır ?
teşekkür ederim.
2.5 motor V6 çok stabil ve hacmine göre fazla da yakmayan bi motor ama yine de LPG gibi mazota alternatif bir yakıt olmadığı için ve mazotun da 4 tl üzerinde olduğunu düşünürsek 1.9tdi tavsiye edebilirim..
Parça açısından da 1.9tdi daha iyi olur.. Güç olarak da yeterli olur..
Quattro...Torukcars ARGE & Kulvar.info.tr
2.5 lar var ama duz vitesi yok, otomatigi de hem daha hantal dogal olarak, hem de daha fazla yakiyor.
Hayatta en hakiki mürşit ilimdir. - Mustafa Kemal ATATÜRK
evet ya ben dizelden bahsediyorumşansın yok mazota seçenek olarak o yüzden yazdım..
A4 lerde manuel de var ama bulmak çok kolay değil![]()
her açıdan 1.9 mantıklı.. 1.9 un 6 ileri şanzımanlısını bulursanız çok güzel olur hatta![]()
Quattro...Torukcars ARGE & Kulvar.info.tr
1 ay önce akrabam A4 Allroad 2.5 ile şehirler arası yola gitti. Daha önce dizel Polo da yaktığı yakıtı hesaplarken 2.5 tdi ile yolculuktan sonra Polo nun yakıtını hesaplamayı bıraktı![]()
''Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya, cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur." Mustafa Kemal ATATÜRK
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)