bugun night shift vardi Tamer (TMR) ile birlikte gittik , bayada eglendik . fotograflar assagida umarim begenirsiniz . fotograflarin icinde " manken" lerinde fotolari var .lutfen abuk sabuk yorumlar yapmayalim ...
TechTurkey Photo Crew Present
bugun night shift vardi Tamer (TMR) ile birlikte gittik , bayada eglendik . fotograflar assagida umarim begenirsiniz . fotograflarin icinde " manken" lerinde fotolari var .lutfen abuk sabuk yorumlar yapmayalim ...
TechTurkey Photo Crew Present
Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!
mustafa gercekten guzel arabalar,fotograflar mankenler
ne dicegimi bilemedim beeegercekten super araclar var guzel bir org. benzio..
sagol
Ekleme;
kirmizi bmwnin bagaj ustundeki kaanati olmasa 10numero siisirmis adamlar cok guzel gorunuyo![]()
- K -
________
Dr.Ecu
Ellerine sağlık çok güzel arabalar var. Paylaşım için teşkür ederiz. B
S2k Amuse galiba o hardtop a bayılıyorum.
sahsa yonelik foto koymadim zaten ..
ben burda nasil bir organizasyon varsa birebir yansitmaya calisiorum , okadar . actigim konu icin de uyari yapmami gerektiren fotograflar varsa yaparim , bu zaten benim gorevim . ayrica "bizi" diye genellememn lazim . belki " seni " ilgilendirmiyor olabilir , o senin tercihindir .
Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!
O zaman şöyle söyleyeyim böyle organizasyonlar arabalara yönelik araba görmek istiyoruz ben arabalara bakarım. Diğer insanların ilgi alanı farklı o yüzden forumdalar.Şahsım adına yorum yapıyorum zaten her zaman şimdide öyle yaptım. Diğer insanlardan da özür diliyorum onlar adına yorum yaptığım içinde Kusura bakma gereksiz postumla güzelim konunuza salça oldum. Eline sağlık ama teşekkür ederim konunu sevdim.
yok bakmamakdan değil daha önce bayan resminden dolayı bir olay olmuştu ondan bu yorumu yaptım sadece. bazı arkadaşlar galiba yorumlarını abartmış sadece o yüzden söyledim.
neyse cnm işte arabalar güzel![]()
Valla ortamı cok güzel yansıtmışsın. Eline sağlık. Bayan fotolarıda ayrı bir tat katmıs. Elbetteki ordaki görevlerini cok iyi yerine getiren bayanlarında forumlarda fotoğraflarının olması doğal![]()
Dört tekerlekle uçar gider kelebek gibi
Otobanlarda açar renk renktir çiçek gibi
Güzel havada var mı onunla gezmek gibi
Ayağı yerden kesen güzellik otomobil
kuzenimde gitmiş çok güzeldi diyor çocuk tr ye dönmek istemiyordu neden dönmek istemediğini şimdi daha iyi anlıyorum
www.egeturbo.com
Turbo asker
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)