User Tag List

7 sonuçtan 1 ile 7 arası

Konu: Kit'siz Kamber Yapma ?

ANIL ERCAN
    Misafir

Kit'siz Kamber Yapma ?

Merhaba TT Ailesi..

Bugun bişey ögrendim ne derece saglıklıdır bilmiyorum kit'siz olarak kamber yapılıyormus, Diskleri yada kampanaları tutan civataların altına Pul konularak yapılıyormus boyle bişey mümkünmüdür ?

Aracımda Suan 205 55 16 lastik ve 8.5 ofset bbs jant var. Araba kaslı duruyor hatta ufaktan kamberli gibi bile duruyor ama bi yarım cm 1 cm daha kamber olsa arkada Görüntü gerçekten güzel olacak..

aracım suan böyle eger bu dedigim yöntemle kamber verilirse herhangi bi problem yasanırmı ? lastik asınması yol tutusta kötülük vs.

TechTurkey Dragger - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    147 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben olsam kamber vermekten önce o lastik ebatlarını değiştirirdim.

55 yanak çok alakasız olmuş offsetli janta, olmamış kısacası.

Pulla kamber ben vermiştim hatta -3.5 vermiştim ama ayda bir porya bilya takımı dağıtıyordu araba, sürekli değiştiriyordum.

Lastik aşınmasını çok fazla hissetmezsin ama pek sağlıklı birşey değil...Ben porya dışında olumsuz birşey yaşamadım ama güvenli olduğunu da düşünmüyorum pul dediğin şey nedirki...
    @premiumparts / www.premiumpartstr.com

Premium Brands & Special Cars

OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH

ANIL ERCAN
    Misafir
    Alıntı Dragger Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben olsam kamber vermekten önce o lastik ebatlarını değiştirirdim.

55 yanak çok alakasız olmuş offsetli janta, olmamış kısacası.

Pulla kamber ben vermiştim hatta -3.5 vermiştim ama ayda bir porya bilya takımı dağıtıyordu araba, sürekli değiştiriyordum.

Lastik aşınmasını çok fazla hissetmezsin ama pek sağlıklı birşey değil...Ben porya dışında olumsuz birşey yaşamadım ama güvenli olduğunu da düşünmüyorum pul dediğin şey nedirki...
    Lastik ebatını değiştirmem mümkün degil daha önce 45 yanak lastik takmıstım arabamda konfor denen bişey yoktu suan konforum iyi ve araba istedigim gibi kaslı duruyor. Görüntü olarakta herhangi bi göz zevki bozma yok gibi en azından cevremden hep olumlu almıstım tepki.

Kamber vermek pulla pek saglıklı degil o zaman bosu bosuna arka takımlara zarar vermenin anlamı yok o halde..

DetailEF - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Basık olmayan arabada kamber afedersin de atın üreme organındaki mahlukat gibi duruyor..
    Anladık hepiniz kralsınız da, tahtta üst üste mi oturuyorsunuz

ENGean - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dostum araban hem yüksek kalmıs hemde lastık yanakların cok kalın + olarak jantın kaybolmus zaten senın. kamber vermen görsellik acısından bişey ifade etmez bnce.

EREN34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konuyla alakasız bir tavsiye vereyim o zaman bende. Bulabilirsen 17" Momo fighter al tak arabaya. Çok eski janttır ama Megane 2 için yakışan 2 3 janttan biri bence.

Pulla civata çap küçültmeyle kamber olayı benim aklıma pek yatmıyor açıkçası.

mehmetRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    puldan sonra civatalara binen yük 4 tanesinede aynı şekilde binmeyip değişeceği için, muhtemelen bir süre sonra civatalardan biri veya ikisi kırıladabiliyor..
    Alıntı tünayK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yolunda gitmeyen şey var tabi ama araba il ilgili değil sen rölantide neden freni pompalıyorsun?

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)