buda benim zey zey
![]()
bomba gibi maşallah
Maşallah zımba gibiHarunların eski aracı sanırım Avatardaki foto hatta autojoyda çekilmiş
![]()
Kazasız belasız![]()
maşaallah güzel araç ayrancı güleryüz sokakta oturuyorsunuz galiba ailem orda oturuyor ziyaretlerimde aracınızıda görüyordum... hemen evin karşısında
belki görmüşsünüzdür topaz mavi e46 coupe vardı oralarda satmadan önce![]()
Evet bizim eski aracımızİstanbuldaki son sahibi bizdik cok begendigim bir araçtı hastalık kıvamında seviyordum
acayip yakışıklı bir makine en cok yapmak istediğim şeyler ise yan çamurlukdaki beyaz sinyallerini turuncu farlarınıda sti'a çevirmekti
Biz aldığımızda siyah jantlar vardı üzerinde bi anda gidip bu jantları taktık o zamanlar cok beğenmiştik bana göre hala cok güzel duruyor
Umarım benim hayallerimi siz gerçekleştrirsiniz
![]()
JoYTeaM
eyv.bende motor,ekzoz ve iç görünümü ile ilgilendim.sıra dışına geldi benimde aklımda olanları söyledin sende kardeşimyavaş yavaş yapıyorum bakalım hayırlısı.
![]()
kazasız belasız maşallah : ) istanbuldan kardesım yatan bır araçken almıştı sonra el degıstırdı ankaraya gelmıs hayırlı olsun : )
Sene yanlis olmasin 2002-2004 arasi ben liseye giderken bu arac bizim okulun onune gelirdi bende hayaller icinde izlerdim.Sonunda size nasip olmus gule gule kullanin..
Maşallah çok güzel duruyor![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
dün filistinde gördüm çok güzel allah kaza bela vermesin
bazen bende torka geldiğimde görüyorum aracınızı. allah kaza bela vermesin
CHEVROLET LACETTİ 1.6 ('06 HB)
SUBARU IMPREZA 1.5 ('08 HB)
SUBARU IMPREZA 2.0R (07)
IMPREZA 2.0 WRX ( 03)
HONDA ACCORD 2.4 EXECUTİVE(03)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)