polo 1.6 tdı,golf 1.6 tdi jetta 1.6 tdı passat ve caddy 1.6 tdı kullanıcıları sorunlarınızı onerılerınızı,paylaşımlarımızı,cozumlerımızı bu konu baslıgı altında açmak ıstedım herkese yararlı olur dıye duşundum![]()
polo 1.6 tdı,golf 1.6 tdi jetta 1.6 tdı passat ve caddy 1.6 tdı kullanıcıları sorunlarınızı onerılerınızı,paylaşımlarımızı,cozumlerımızı bu konu baslıgı altında açmak ıstedım herkese yararlı olur dıye duşundum![]()
konu iyi olmuşbenim bi sorum var bu a3 lerde golflerde passatlarda falan klimatronik ten devir hız motor suyu sıcaklığı ve bi dünya daha özellik gözükebiliyor..
bu özellik caddy de var mıdır acaba ? 2012 camfortline teyp ; rcd 310
editt; gizli özellik miş.
2012 cadyy,1 senedir kullanıyoruz şu an 7 bin küsür km de,yıldan dolayı bugün servisteydim standart bakım harici ( yağ-su-polen ıvır zıvır ) sağ sol cam inip kalkarken ses yapıyordu,kapı içleri açılıp oradaki kriko,dişli vs grubuna bakım yapıldı garantisi bitmek üzere olan arkadaşlar bu hususa dikkat etsinler harici araç cidden çok çok iyi![]()
35 VT 555 98 vti 35 AD 5528 04 ep3 35 EA 6432 08 fn2
35 EA 7292 08 s2k 35 EA 2260 09 s2k 35 EA 5988 09 s2k
35 EA 5522 09s2k
bende şimdi konuaçıyordum polo tdi problem diye iyi oldu saolasın
bendede rcd 310 var 2010 polo bu dedıklerın acılabılırmı acaba
2010 polo tdi aldım.noterden çıktıgım gıbı megachıps yazılım yaptırdık gerçekten keyifli oldu.yaklaşık 4bin km sonra ısıtma bujısı lambası yanıp sönmeye başladı.sonra arıza yaktı ve en son partikül filtresinin lambası.
o ara partikülü iptal ettik dp yapıldı ve 60lık düz boru. yeni yazılım attık mecburen.sonra tekrar arıza yaktı araba.sonra fark ettık kı egt sensoru bozulmus.gıttım servisten taktırdım butun lambalar söndü şükür derken bı 3bın km sonra rollingte tekrar arıza yandı bilgisayara bagladık aldıgım sensör sağlam gözüküyor ama aracın verdıgı hata egzos basnç sensrü hatası.bunun sebebi ne olabılır. 1 defa sildirdim tekrar yandı.şimdi tekrar sildirdim henüz yanmadı ama gazlayınca yanacak emınım.başına gelen varmı.nedeni ne olabilir.
http://m1308.hizliresim.com/1d/y/s30du.jpg
kmr2-gt@ abi dün audi forumunda denk geldim adam klimda iki düğmeye aynı anda basıyodu devir hız ,, bir sürü özellik çıkıyodu ama kendi aracımda bi türlü bulamadımşimdi bulabilirsem atıcam link ini ama bulamadım geçmişi silmişim pc nin
passat ta falan da var mış bu olay
rica ne demek yararli olur diye dusundum... bak abi sen simdi beni polodan soguttun yaww bende yaptirmayi dusunuyodum bendede ole problemler olurmuki
bu sorunu yaşayan hiç görmedim.sanmıyorum dunyada başka böle arıza gören o benım dırek bahtımla alakalı bır durum.sorun olmaz sende bence yaptır
gaz tepkısı ust devırlerı cıddı farkedıyorcok keyıflı oluyor.
valla buysa sorun çok sıkıntı olurama yaptrıdıgım yer gunde 2 3 tane partıkul ıptalı yapıyor.işi bilmeyen birileri değil. dukkanı buyuttu o derece
![]()
Bu sorunlar hep olabilir
Sorunsuz olmasını istiyorsak standart binmeye yeni sistemde mecburuz....
Gerçek şu adamlar aynı aracın 90 105 130 160 200 hp olanını üretiyolar..
1000 TL vererek 90 hp olanı alıp 200 hp olanına çevirmemize engelliyecekler tabiki))
nazar duası بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِ وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْنا"" وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ ح
Bahsettiğin hata tecrübelerime göre dp olduğu için eksozda yeterli back pressure oluşmuyor..
Sistemde tespit edip bi hata var diyerek beyne kaydediyor.Duruma göre safe moda geçiyorsunuz....
Pratik çözüm arıza silme cihazlarından edinmek.....
Yoksa çıldırtır![]()
nazar duası بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِ وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْنا"" وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ ح
Valla benim tek sıkıntım bizim jetta ile caddy nin aynı gitmesicaddy bide dsg deneyecek adam olsa deniyecem oda yok sadece 100-120 ye kadar denedık onda da caddy biraz önde ya da kafa kafaya gittik
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)